• darkblurbg

Zomerstop 2024: belangrijke data en nadere informatie

Belangrijke data en nadere informatie over de zomerstop bij Sarto. Wanneer is het complex open en gesloten en wanneer kan er getraind en gevoetbald worden?

Trainingen

• Trainingen, onderlinge wedstrijden en selectiewedstrijden zijn mogelijk tot en met zondag 30 juni. Hierna worden de kleedkamers, materiaalruimten en andere werkruimten gesloten.

• Tussen maandag 1 juli en zondag 21 juli kan er op Sarto gevoetbald worden, met een eigen bal en op eigen risico.

• Tussen maandag 22 juli en zondag 11 augustus is er een zomerstop, het complex is dan voor iedereen gesloten.

• Op maandag 12 augustus kunnen de selectieteams weer beginnen met trainen. De trainingen voor de overige teams kunnen vanaf maandag 19 augustus weer worden gestart.

• Op woensdag 29 mei zijn de laatste woensdagmiddagtrainingen voor de jongste jeugd. Deze worden op woensdag 21 augustus weer opgestart.

• Het groot onderhoud aan de natuurgrasvelden (veld 1, 4 en 5) start op maandag 17 juni. Vanaf die datum kunnen deze velden gedurende 10 weken (dus tot maandag 26 augustus) niet gebruikt worden.

Paviljoen

• Het paviljoen sluit op zondag 16 juni voor de zomer. Indien Sarto 1 na die datum nog een thuiswedstrijd speelt in het kader van de nacompetitie, dan zal het paviljoen daarvoor geopend zijn.

• Op donderdag 15 augustus opent het paviljoen weer voor het nieuwe seizoen.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!