• darkblurbg

Wekelijks – gedurende de competitieperiode – is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur bij Sarto. Dabwiso Leermakers, fysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Tilburg, beantwoordt dan al je vragen. Het inloopspreekuur vindt plaats op woensdagen tussen 19:00 en 20:00 uur in de verzorgingsruimte en is toegankelijk voor alle leden van Sarto.

Waar gesport wordt, is kans op blessures. Blessures en klachten zijn vervelend, omdat ze het sporten belemmeren. Het is dan ook prettig wanneer je direct tips en adviezen kunt krijgen, zodat je zo snel mogelijk van je klacht of blessure af bent en weer lekker kan gaan voetballen.

Heb je klachten of blessures, dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen voor screening van je klacht. Dabwiso is fysiotherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van voetbalblessures. Hij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling door Dabwiso op het SMC Tilburg. De prognose en voortgang van de blessure worden, met goedkeuring van de sporter, gecommuniceerd met de desbetreffende trainer, zodat er geen misverstanden ontstaan.

SMC Tilburg is een centrum waar iedereen terecht kan voor zowel fysiotherapie als sportgeneeskunde. SMC Tilburg is gespecialiseerd in de behandeling van sporters van alle leeftijden en niveaus, maar ook niet-sporters kunnen hier terecht om snel van hun klacht te herstellen.

Wanneer: op woensdagen tussen 19:00 en 20:00 uur (vakanties uitgesloten, annuleringen worden gepubliceerd op deze site).
Waar: sportcomplex Sarto, in de verzorgingsruimte.
Aanmelden: via inloopspreekuur@smc-tilburg.nl, vermeld hierbij je naam, team, geboortedatum en telefoonnummer.
Voor wie: alle Sarto leden.
Kosten: gratis.

Contact

RKSV Sarto

Sportpark Westend
Gilzerbaan 251a
5032 VD Tilburg

info@rksvsarto.nl
Tel: 013-4675645

Social media