• darkblurbg

Hoe krachtig is onze vereniging?

Help Sarto en doe mee aan de Verenigkrachtscan.

Op de vraag Hoe gaat het met Sarto geven we bijna altijd het antwoord goed. En dat is op het eerste gezicht ook zo. Maar waar liggen de zwakke plekken en wat zijn de vraagstukken voor de toekomst waar we als vereniging mee aan de slag willen of moeten? Om antwoorden op die vragen te vinden willen we de vereniging onder een vergrootglas leggen. Een vergrootglas dat door een gespecialiseerde organisatie wordt aangeboden en waar jullie (onze leden en/of ouders/verzorgers) doorheen kijken. Via de KNVB zijn we uitgekomen bij adviesbureau Back2Basics dat voor ons een Verenigkrachtscan gaat uitvoeren.

Verenigkracht wordt door Back2Basics omschreven als het behalen van aansprekende resultaten door harmonieuze samenwerking, waarbij resultaten in de breedste zin des woords bedoeld worden en dus zeker niet alleen de uitslagen die je met je voetbalteam behaalt. Via een scan (een vragenlijst) gaat Back2Basics onze verenigkracht meten om vervolgens met de resultaten van de scan met ons in gesprek te gaan over het functioneren van onze vereniging. Uit deze gesprekken worden dan de onderwerpen duidelijk waar we in de komende periode mee aan de slag zullen gaan.

Het kwaliteit van het resultaat van de scan is direct afhankelijk van de respons die we krijgen. We hebben dus de hulp van jullie allemaal nodig! We hopen op veel input van onze leden (en/of hun ouders/verzorgers). Het invullen van de scan duurt ongeveer 10 minuten, klik op deze link om de scan te starten of maak gebruik van onderstaande QR-code.

In dit document vind je nadere informatie over de scan, bijvoorbeeld een korte typering van de acht bouwstenen van Verenigkracht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze secretaris, Edwin van Gorp.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!