• darkblurbg

De Sarto EHBO- en AED appgroep

Met tot wel 50 wedstrijden per weekend op ons mooie complex zijn blessures helaas onvermijdelijk.

Vaak worden deze opgelost met een aai over de bol, een natte spons of even rust op de bank. Maar soms is een blessure helaas wat hardnekkiger en is er EHBO nodig (en eventueel zelfs een AED). Bij Sarto maken we daarbij gebruik van een EHBO- en AED(Whats)appgroep.

Omdat het bij Sarto in het weekend vaak druk is, is de kans groot dat er verschillende mensen rondlopen met EHBO en/of BHV-diploma’s en ervaring. We nodigen iedereen uit die in de weekenden regelmatig bij Sarto aanwezig is (als speler, trainer, leider, ouder of toeschouwer) en die over dergelijke diploma’s en ervaring beschikt om lid te worden van deze appgroep.

Het werkt als volgt: in geval van de vraag naar EHBO en/of AED wordt er een bericht rondgestuurd in deze appgroep. Hierin wordt dan kort aangegeven wat er aan de hand is en waar op het Sarto-terrein hulp gevraagd wordt. Ben je, als lid van de appgroep, op dat moment op Sarto aanwezig, dan kun je je ter plaatse begeven en hulp verlenen. Ben je niet aanwezig, dan kun je het bericht negeren.
Hoe meer mensen zich aansluiten bij de appgroep, hoe beter we in staat zijn om hulp te verlenen als dat nodig is.

Wil je je aansluiten bij onze EHBO- en/of AED-appgroep, neem dan even contact op met Ton Jager (ton.jager@rksvsarto.nl).

EHBO/AED workshop: Binnenkort zal er zowel een EHBO- als een AED-workshop worden georganiseerd bij Sarto. Wil je hieraan deelnemen en vervolgens aansluiten bij de app-groepen, neem ook dan contact op met Ton Jager. 


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!