• darkblurbg

Rabo ClubSupport: Stem op Sarto!

Ook dit jaar doet Sarto weer mee met Rabo ClubSupport.

Van 5 tot en met 27 september 2022 kunnen alle leden van de Rabobank Tilburg en omstreken weer stemmen op hun favoriete verenigingen. Op basis van de stemmen verdeeld de Rabobank een mooi geldbedrag onder alle deelnemende verenigingen.

Draag jij Sarto een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank? Stem dan op onze mooie vereniging.

Ons bestedingsdoel dit jaar:
Het paviljoen van RKSV Sarto is gebouwd in 1984. Het luchtverversingssysteem is van die datum en milieutechnisch volkomen verouderd. Het plan is om een modern klimaatbeheersingssysteem in het paviljoen aan te leggen op basis van WTW (warmteterugwinning). Een goede luchtkwaliteit met voldoende verse lucht is van groot belang (denk aan Corona). Het WTW-systeem zorgt ervoor dat de warmte of koude, die al in het paviljoen aanwezig is, wordt hergebruikt. Zo gaat er geen energie verloren.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!