• darkblurbg

Een teamfoto voor de website!

Ga op de foto met je team.

Vorig jaar heeft Sarto een vernieuwde website gelanceerd. Ieder team heeft op deze site een eigen pagina, kijk hier maar eens en klik op de link van je eigen team:
rksvsarto.nl/teams/senioren/
rksvsarto.nl/teams/jeugd/
rksvsarto.nl/teams/g-voetbal/

Op iedere teampagina is prominent ruimte gemaakt voor een teamfoto. We willen alle teams verzoeken om een teamfoto te maken en deze aan ons toe te sturen zodat we deze op de website kunnen plaatsen. Veel voorwaarden hebben we niet, zorg er voor dat de foto in landscape-modus (“liggend”)  genomen wordt. Teamfoto’s kunnen worden gestuurd aan website@rksvsarto.nl.

Privacy
Sarto hecht grote waarde aan eenieders privacy. Het is daarom ook niet verplicht om met je team op de foto te gaan. Wanneer je wel op de teamfoto gaat staan, dan geef je Sarto daarmee toestemming om de foto op de website te publiceren.
Onze privacy policy en het foto- en videoprotocol van Sarto zijn via deze website na te lezen.

Afgeschermd
Op de teampagina's worden ook de namen van alle teamspelers weergegeven. Niet van iedereen is de naam zichtbaar, in plaats daarvan staat er dan de term "Afgeschermd". Dit wordt aangestuurd door een instelling die je zelf beheert in de voetbal.nl-app.
Wanneer je je naam getoond wilt hebben op je teampagina, ga dan als volgt te werk: Klik in de app op het menu (de drie horizontale streepjes), daarna op Instellingen en dan op Mijn persoonsgegevens. Scroll daarna naar beneden, daar staat de optie Zichtbaarheid. Door de zichtbaarheid op Beperkt of Normaal te zetten wordt je naam zichtbaar op de teampagina. Wanneer je voor Normaal kiest dan wordt ook je foto zichtbaar ín de app bij de details van iedere wedstrijd (scheidsrechters kunnen altijd je foto zien in de app i.v.m. de pascontrole (vanaf O13)).
Ook het instellen van normale of beperkte zichtbaarheid is niet verplicht.

Neem voor onduidelijkheden contact op met onze secretaris Edwin van Gorp.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!