Overige informatie
jeugd RKSV Sarto

Overige informatie jeugd

Teamindelingen seizoen 2021-2022

Door op onderstaande links te klikken, wordt er een pdf gedownload naar je computer.
Hierin kun je de teamindelingen lezen van het nieuwe seizoen 2021/2022:


Mocht je vragen hebben, stel ze aan de betreffende leeftijdcoördinator. De contactgegevens staan op de pdf.

De komende dagen kunnen er aanpassingen gemaakt worden, dus kijk regelmatig of er wijzigingen zijn. Dan zie je dat aan de datum.

Het selectieproces, hoe werkt dat?

Het seizoen loopt langzaamaan op zijn einde, en dus zijn we bij Sarto alweer aan het vooruitkijken naar komend seizoen. Een belangrijk proces hierin in is het samenstellen van selectieteams voor de jeugd. Een proces waarin we heel zorgvuldig te werk gaan en waarbij we vele mensen betrekken.


Omdat ons regelmatig hele zinvolle vragen over dit proces bereiken, hebben we het proces dat we doorlopen om de selectieteams samen te stellen op papier gezet. U kunt het document hier downloaden.


We hopen dat het document meer duidelijkheid biedt maar mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op met de Technisch Jeugdcoördinatoren (via de mailadressen die u onderaan het document terugvindt).

Trainingsschema 2021-2022

Het concept trainingsschema voor seizoen 2021-2022 is bekend.

Klik hier om het bestand te openen.

Keeperstraining 2021-2022

Dit volgt zsm

Speeldagenkalender Zuid I seizoen 2021-2022

Dit volgt zsm

Jeugdbeleidsplan

Het jeugdbestuur van Sarto heeft het jeugdbeleidsplan – waarin het beleid rond de jeugdafdeling van Sarto en de afspraken en regels rond trainingen, wedstrijd etcetera zijn vastgelegd – onlangs geactualiseerd. Het geactualiseerde jeugdbeleidsplan is onlangs goedgekeurd door het hoofdbestuur. Geïnteresseerden kunnen het jeugdbeleidsplan inzien door hier te klikken.

Opleidingsplan

Klik hier voor de laatste versie van het voetbalopleidingsplan.