Wilkinsport voetbalschoenen actie 25%!!

Beste leden,

Wilkinsport heeft een actie voor Sarto-leden.
Download de aanbieding hier.

Sarto selectie - kerstgedachte

We zijn inmiddels halfweg het seizoen en daarom is het tijd voor een terugblik. We hebben de laatste wedstrijden  er op zitten. Bij Sarto 1 werd de wedstrijd na een halve wedstrijd gestaakt, vanwege een blessure van de scheidsrechter. Op dat moment stond het 1-1 door een snelle goal van Daniel. TSC kwam daarna beter in de wedstrijd en weet de 1-1 te maken. Kort daarna raakt de scheidsrechter geblesseerd en wordt de wedstrijd gestaakt  Hierdoor wordt ons de kans ontnomen onszelf  ‘Herbstmeister’ te noemen. De 2e helft zal op 19 januari 2020 worden ingehaald. Sarto 2 speelde een half uur prima voetbal en kwam door een mooie goal van Willem terecht op voorsprong.  Daarna vallen uit 2 dode spelmonenten zowel de 1-1 als de 1-2 (penalty na een vrije trap) en krijgt Dongen 2 de overhand. In het laatste deel van de 1e helft maken wij eigenlijk nergens meer aanspraak op, noch op een gelijkspel, noch op een doelpunt. Sarto 2 staat nu op de helft van de competitie op een nooit verwachte 4e plek in de competitie, met daarbij ook nog een periodetittel op zak. Een terugblik en vooruitblik We beginnen dit jaar met een heel nieuwe technische staf, met Max, Joep (Sarto 1) en Timo (Sarto 2). De keepers worden begeleid door Ruud en Jan en de medische verzorging door Cees. De team begeleiding van Sarto 2 (Peer, Martin en Bart)  wordt overgenomen voor de gehele selectie en aangevuld met Omar. Natuurlijk kunnen we niet zonder de ervaren mensen zoals Theo, Gerrit en Jo, waarbij ook Frank een belangrijk steentje bijdraagt.  Net als de mensen van het paviljoen die zorgen voor de koffie en de broodjes. Op de introductie avond, waar sommige spelers elkaar voor het eerst ontmoeten, komt de gehele selectie samen in de kantine. De selectie is aanzienlijk verjongd en bestaat voornamelijk uit eigen Sarto jeugd. Iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen en heeft er zin in. Een nieuwe technische staf geeft voor iedereen kansen en mogelijkheden. Uiteraard geeft het behalve kansen ook onzekerheden en twijfels. Welke kant valt het voor iedereen persoonlijk op?  Hoe gaat het lopen, wordt het Sarto 1 of Sarto 2 of het nieuw geïntroduceerde schaduwteam. Uiteraard begint ook de staf enthousiast met allerlei nieuwe ideeën, niet geremd door enige kennis of voorbehoud. En natuurlijk leidt dat tot allerlei misverstanden en miscommunicatie en schuurt het soms op allerlei gebieden. We denken dan aan de openingswedstrijd met grootse plannen tot allerlei kleinere issues als de zogenaamde matjes-soap. Maar als het niet schuurt kan het niet glanzen. En ondanks al die kleine dingetjes is er inmiddels een mooi team ontstaan. Natuurlijk hebben de resultaten daar aan bijgedragen en voelt het daardoor misschien nog positiever. Maar het is heel bijzonder en speciaal om onderdeel uit te mogen maken van dat team. Een team, waar iedereen op zijn manier, zijn eigen steentje bijdraagt en vooral bij wil dragen en daarbij wil horen. Niet alles is koek en ei, maar er is wel respect voor elkaar. Het is heel bijzonder om bij zo’n club van 40 mensen te mogen horen en de cirkel aan mensen daarom heen die daar nog eens extra aan bijdragen. Vanuit de selectie willen we daarom iedereen bedanken voor de support, op welke wijze dan ook, en wensen we iedereen fijne kerstdagen toe en natuurlijk een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. Het zou mooi zijn als we als selectie daar aan kunnen bijdragen door mooie resultaten. Maar het belangrijkste is dat we hieraan kunnen bijdragen door het uitstralen van plezier en de hechte onderlinge band. Fijne dagen allemaal!!!!!