juli

Verdien een compleet tenue voor je team

Sarto verwelkomt komend seizoen Isah Business Software als nieuwe hoofdsponsor. De naam van Isah zal niet alleen op de shirts van ons eerste elftal prijken, Isah wil ook graag in iedere leeftijdscategorie één niet-selectieteam sponsoren en voorzien van een compleet tenue, inclusief trainingspak en tas. Teams kunnen deze sponsoring verdienen door zich in te zetten voor Sarto.

Wat is het idee?
Aan teams die graag hun voetbaluitrusting door Isah gesponsord willen hebben wordt de vraag gesteld hoe het team (spelers, ouders, leiders én andere belangstellenden samen) zich in wil zetten voor Sarto. Die inzet kan bijvoorbeeld bestaan uit het schoon houden en/of verbeteren van onze accommodatie (bijvoorbeeld papier prikken, vegen, schilderen, etc.), het leveren van scheidsrechters voor (jeugd)wedstrijden bij Sarto, het draaien van bar- en keukendiensten, of het ondersteunen van onze vrijwilligersorganisatie (kleedkamer- of parkeerbeheer op wedstrijddagen bijvoorbeeld) maar het kan ook iets heel anders zijn. Ben als team creatief, waar kan Sarto nog hulp gebruiken die jullie kunnen en willen leveren, dat is de vraag.

Insturen
Heb je als team bedacht hoe je je voor Sarto wilt inzetten, stuur dit idee dan uiterlijk op 31 augustus aanstaande in naar je leeftijdscoördinator. Per leeftijdscategorie wordt het meest originele en nuttige voorstel gekozen en het bijbehorende team verdient hiermee de sponsoring door Isah Business Software. Het spreekt voor zich dat we de winnende teams aan hun ideeën houden!

Maak je als team nuttig voor Sarto en verdien daarmee een complete teamuitrusting!