Trainingen tot en met 12 jaar van start!

Naar aanleiding van het kabinetsbesluit dat kinderen tot en met 12 jaar weer in groepsverband mogen sporten, worden bij Sarto de trainingen voor deze leeftijdsgroep vanaf woensdag 6 mei hervat. In lijn met alle aanvullende richtlijnen die nog van kracht zijn, zijn aanvullende organisatorische maatregelen genomen, beschermende materialen aangeschaft en extra vrijwilligers geïnstrueerd. Sarto is er klaar voor!

Er is een speciaal trainingsschema opgesteld, dat schema is hier te bekijken:
- Aangepast trainingsschema (versie 06-06-2020; 19:44 uur)

Het is wel belangrijk dat alle betrokkenen (trainers, spelers en ouders) de specifieke aanvullende richtlijnen rondom deze trainingen kennen en begrijpen. Daarom zijn er verschillende informatiedocumenten opgesteld, die via de links hieronder te bekijken zijn:
- Informatie voor trainers en andere vrijwilligers
- Informatie voor ouders
- Algemene veiligheids- en hygiëne regels
- Algemene informatie van de rijksoverheid: maatregelen tegen het coronavirus

Het bestuur van Sarto is blij dat onze jongste jeugdleden weer aan de slag kunnen. Onze oudere jeugdleden en senioren moeten helaas nog even geduld hebben en ook wedstrijden zijn nog niet toegestaan. Voor wat betreft de leeftijdscategorie van 13 tot en met 18 jaar wachten we op verdere versoepeling van de coronamaatregelen en willen we lering trekken uit de trainingen voor de jongste leeftijdscategorie. Ook hebben we, in overleg met de gemeente Tilburg, ervoor gekozen om de activiteiten alleen open te stellen voor onze eigen leden!

Voor alle duidelijkheid: als we willen dat dit een succes wordt, dan moet iedereen zich houden aan de regels en afspraken. Dat betekent dat onze leden en ouders/verzorgers alle instructies opvolgen, zich houden aan de toegewezen trainingstijd (dus niet proberen aan te sluiten bij een ander team) en op tijd komen (te laat, is niet meer naar binnen). We rekenen op jullie allemaal, laat blijken waarom wij zo’n mooie vereniging zijn!

Tot slot bedankt het bestuur iedereen die zich in de afgelopen periode heeft ingezet om, in relatief korte tijd, dit alles mogelijk te maken.