Training woensdagmiddag 12 mei

In verband met de meivakantie en de vele afmeldingen die er inmiddels zijn ontvngen is besloten de training op woensdagmiddag 12 mei 2021 af te gelasten.

In memoriam: Eduard Klessens

Wij ontvingen het droeve bericht dat erelid Eduard Klessens afgelopen dinsdag, 27 april, na een kort ziekbed op 76-jarige leeftijd is overleden.   Eduard was ruim 28 jaar lid van onze vereniging en is vanaf 1994 15 jaar lang actief geweest als paviljoenbeheerder en lid van het hoofdbestuur. Hij heeft met zijn toenmalige medebestuurders het ledental zien verdubbelen en heeft een actieve bijdrage geleverd aan de groei van onze vereniging.   Eduard werd voor zijn verdiensten voor de club in 2009 benoemd tot erelid.   De laatste jaren heeft Eduard verschillende malen problemen gehad met zijn gezondheid, maar als hij weer was opgeknapt zagen we hem altijd snel weer terug. Hij pakte dan zijn activiteiten in de ondersteuning van het paviljoen weer op en was op vrijdagavond en zondagmiddag ook weer van de partij om gezellig met Cor en hun vrienden samen te zijn.       We verliezen met het overlijden van Eduard een echte clubman en zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend.   Onze gedachten gaan uit naar zijn levenspartner Cor(rie), Margot & Paul, Debby & Hans en Lars. Wij wensen hen veel sterkte toe.   De afscheidsdienst voor Eduard, met aansluitende crematie, zal op maandag 3 mei vanaf 14:15 uur in besloten kring plaatsvinden. Belangstellenden kunnen afscheid van Eduard nemen in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA (Karel Boddeweg 3, Tilburg) op zondag 2 mei, van 13:30 tot 14:00 uur. Ook kan de afscheidsdienst via een livestream op het internet gevolgd worden. Wilt u hier gebruik van maken, stuur dan vóór zaterdag 1 mei een mail aan Eduard Klessens, u ontvangt dan een link zodat u de opname kunt bekijken.