juli

Trainer voor het gezellige Sarto Dames 1 gezocht

Beste toekomstige trainer(s),

Wij zijn Sarto VR1, een damesteam uitkomend in de 5e klasse en wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer voor dinsdag en/of donderdag. Het is een pré als je ons op zondag ook zou willen coachen tijdens de wedstrijden, maar als je ons alleen wil trainen is dat ook leuk!

Wij zijn enthousiast en fanatiek, maar vinden gezelligheid ook belangrijk. Op donderdag drinken wij graag na de training een biertje.

Word jij onze nieuwe trainer? Lijkt het jou leuk om ons te trainen en/of te coachen? Dan horen wij het graag! Je kunt dan een van ons benaderen of een mailtje sturen naar dames@rksvsarto.nl.

Liefs, dames 1 van Sarto

sept

Albert Heijn Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sarto. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet, een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, of een dag leven als voetbalprof. En worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.