juni

Teamsamenstellingen staan op site!

Beste spelers, ouders en begeleiders en alle overige betrokkenen,

de teamsamenstellingen zijn zojuist gepubliceerd.
Ga snel kijken onder Jeugd op de pagina Overige Informatie Jeugd (helemaal onderaan).

Je kunt ook HIER klikken.

Heb je vragen, stel ze aan de leeftijdscoördinator die op de pagina genoemd staat.

Groet en alvast een heel fijne vakantie gewenst,
Leeftijdscoördinatoren Sarto-jeugd

Coronamaatregelen (m.i.v. 25-09-2021)

Komende zaterdag, 25 september 2021, worden de coronamaatregelen verder versoepeld. Dat betekent niet dat er geen maatregelen meer zijn. Iedereen is gelukkig weer welkom op het Sarto-complex maar er gelden nog wel enkele regels, lees ze hieronder.   Basisregels Net als in de rest van Nederland zijn op het Sarto-complex de basisregels van kracht: - Was vaak en goed je handen; - Hoest en nies in je elleboog; - Heb je klachten? Kom dan niet naar Sarto en laat je direct testen; - De 1,5 meter regel is niet meer van toepassing maar het houden van (1,5 meter) afstand is nog wel een advies   Sarto paviljoen Het Sarto complex is vanaf komende zaterdag weer voor iedereen en onbeperkt toegankelijk. Ook in de kleedkamers gelden geen restricties meer. Er zijn nog wel enkele restricties voor het Sarto paviljoen, geheel volgens de richtlijnen van de rijksoverheid. Het paviljoen is ten dele een doorstroomlocatie en ten dele een binnenlocatie met vaste zitplaatsen.   Doorstroomlocatie Het terras van het paviljoen is voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je binnen, aan de bar, iets te eten en/of te drinken bestellen om dat vervolgens buiten te nuttigen, dan is dat toegestaan zonder verdere controles. Ook toiletbezoek is op deze manier mogelijk.   Binnenlocatie Wil je je consumptie binnen in het paviljoen nuttigen, of wil je gewoon even binnen verblijven, dan kan dat alleen door plaats te nemen aan een tafel. Er is in het paviljoen een ruimte afgezet waarin tafels en stoelen staan opgesteld, deze ruimte is alleen toegankelijk op vertoon van het coronatoegangsbewijs (en vol=vol).   Tot slot Gebruik te allen tijde je gezond verstand, wees vriendelijk voor onze vrijwilligers en volg hun aanwijzingen desgevraagd op. Dan is het verblijf op het Sarto-terrein voor iedereen aangenaam, zoals het hoort.   Bestuur RKSV Sarto

sept

Sarto selectienieuws: de competitie gaat van start

Nadat vorig seizoen de competitie na 4 speelrondes werd beëindigd, mogen we dit jaar op ‘herkansing’. Omdat toeval niet bestaat spelen we op deze 1e dag van de competitie precies hetzelfde programma als vorig jaar, maar omdat resultaten van afgelopen jaar geen garantie voor de toekomst geven beginnen we allebei weer op nul. Met dit verschil dat vorig jaar rond deze tijd de wereld langzaam dicht ging, gaat komend weekend, zoals Marco Borsato al zong, de wereld juist weer een klein beetje open. En omdat voetbal vooral een spelletje is wat je voor je publiek speelt is dat een heel mooie start van de competitie. Laten we er vanuit gaan dat we dit seizoen niet alleen beginnen maar ook gaan afmaken. Komend weekend staan de volgende 2 wedstrijden op het programma Sarto 1 speelt komend weekend op zondag 26 september om 14.00u op ons eigen complex tegen DHC. DHC is een club uit Delft met een mooie clubhistorie die vele jaren hoofdklasse hebben gespeeld. Een mooie tegenstander om het seizoen af te trappen. Sarto 2 speelt komend weekend op zondag 26 september om 12.30u eveneens op ons eigen complex tegen Geldrop 2. Deze tegenstander zijn we de laatste jaren verschillende keren tegengekomen en is één van de betere teams van deze klasse. Een leuke uitdaging voor ons 2e elftal. We hopen op veel steun van onze supporters, zodat we ook na de wedstrijden met zijn allen gezellig weer kunnen gaan genieten van een ouderwets middagje Sarto.

Sarto selectienieuws: Sarto 1 én Sarto 2 door in de beker

Sarto 1 begon met een thuiswedstrijd tegen Altena 1, een zaterdag 2e klasser. Dat deze niet te onderschatten was bleek wel uit de uitslag. We verloren deze 1e wedstrijd met 0-1. Een terechte uitslag over de hele wedstrijd gezien. Dus Altena kon met een tevreden gevoel terug de bus in. Dat maakte de opdracht voor Sarto 1 niet makkelijker met nog 2 derby’s  in het vooruitzicht. De 2e wedstrijd speelden we op het complex van Hilvaria. In een wedstrijd met kansen voor beide ploegen wisten beide teams niet te scoren. Hierdoor had Sarto na 2 wedstrijden 1 punt en de lastige uitwedstrijd tegen VOAB 1 nog voor de boeg. Sarto 1 moest winnen om als 2e van de poule door te gaan. Afgelopen zondag deed Sarto 1 wat ze moesten doen en wonnen deze wedstrijd met 1-2. Na een 0-2 ruststand wisten ze in de 2e helft stand te houden en kregen maar 1 goal tegen. Hierdoor heeft Sarto 1 de 2e ronde van de beker weten te bereiken Eindstand in de poule (nummers 1 en 2 gaan door) 1. Altena 1    3-9 8-1 2. Sarto 1      3-4 2-2 3. VOAB 1   3-3 5-4 4. Hilvaria 1 3-1 1-9 Voor Sarto 2 was de opdracht om 1e te worden in de poule, aangezien alleen de nummer 1 doorgaat. Sarto 2 begon heel voortvarend aan deze bekercompetitie. GSBW 2 werd thuis, op een mooie zondagmiddag met 7-0 verslagen Een week later mochten we naar waarschijnlijk de grootste concurrent in deze poule VOAB 2. Maar ook VOAB 2 bleek niet opgewassen tegen ons en werd met 0-4 aan de zegekar gebonden. Dit maakte de laatste wedstrijd tot een formaliteit. Maar ook hier wisten onze jongens, in een overigens heel sportieve wedstrijd tegen Viola 2, ongeslagen te blijven en met een 0-5 zege naar huis te gaan. Opvallend was dat de cornervariant zeer succesvol was. Sarto 2 haalt dus ook de 2e bekerronde. Eindstand in de poule (nummer 1 gaat door) 1. Sarto 2 3-9 16-0 2. GSBW 2 3-6 8-10 3. VOAB 2 3-3 5-9 4. Viola 2 3-0 2-12 Zowel Sarto 1 als Sarto 2 zullen dus in de 2e bekerronde (14/15 november) te bewonderen zijn.