Sarto van start met VoetbalTV

Vanaf nu is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. Wij zijn trots dat wij, net zoals vele andere amateurvoetbalclubs, vanaf vandaag (7 november 2019) aan de slag gaan met VoetbalTV.

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. Naast het verhogen van voetbalplezier voor onze leden en alle andere Sarto voetballiefhebbers, wordt het tevens gebruikt voor video-analyse om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze voetballers.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network en is bij ons geïnstalleerd op het Hoofdveld en op Veld 2 (kunstgras).

VoetbalTV App
Deze is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

Meer Informatie VoetbalTV
Op de hernieuwde website www.voetbaltv.nl vind je naast informatie over het gebruik van de VoetbalTV App en VoetbalTV Analyse, ook een overzicht met  veelgestelde vragen.