sept

Sarto selectienieuws: het bekertoernooi begint met twee mooie thuiswedstrijden

Nu de eerste oefenwedstrijden achter de rug zijn en iedereen terugkomt van welverdiende vakanties hebben we de selectie bijna compleet. De oefenwedstrijden zijn gespeeld met aanwezig publiek en dat was weer heel gezellig. Ook achteraf in de kantine en op het buitenterras  was het weer genieten van een drankje en een bitterbal.

En nu staat de bekercompetitie voor de deur en spelen we weer om de knikkers. Zowel Sarto 1 als Sarto 2 zijn ingedeeld in een poule met vier teams. Deze poulewedstrijden zullen de komende drie weken worden gespeeld. Sarto 1 is ingedeeld bij Altena, VOAB en Hilvaria. Sarto 2 speelt zijn wedstrijden tegen GSBW 2, Viola 2 en VOAB 2. Voor beide teams een mooie uitdaging en een leuk begin van dit voetbalseizoen.

Sarto 1 speelt komend weekend op zaterdag  4 september (15:00 uur) op ons eigen complex een  thuiswedstrijd tegen Altena. Altena speelt zijn wedstrijden op zaterdag en komt uit Nieuwendijk (Land van Altena).

Sarto 2 speelt komend weekend op zondag 5 september (12:30 uur)  op ons eigen complex een  thuiswedstrijd tegen GSBW 2.  GSBW, uit Goirle, is voor ons een bekende vereniging.

We beginnen het officiële wedstrijdseizoen dus met twee mooie thuiswedstrijden. Hopelijk komen jullie ons met velen aanmoedigen en daarna even nababbelen in de kantine. Graag tot zaterdag en/of zondag.