Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

01

sept

Sarto selectienieuws: het bekertoernooi begint met twee mooie thuiswedstrijden

Nu de eerste oefenwedstrijden achter de rug zijn en iedereen terugkomt van welverdiende vakanties hebben we de selectie bijna compleet. De oefenwedstrijden zijn gespeeld met aanwezig publiek en dat was weer heel gezellig. Ook achteraf in de kantine en op het buitenterras  was het weer genieten van een drankje en een bitterbal. 

En nu staat de bekercompetitie voor de deur en spelen we weer om de knikkers. Zowel Sarto 1 als Sarto 2 zijn ingedeeld in een poule met vier teams. Deze poulewedstrijden zullen de komende drie weken worden gespeeld. Sarto 1 is ingedeeld bij Altena, VOAB en Hilvaria. Sarto 2 speelt zijn wedstrijden tegen GSBW 2, Viola 2 en VOAB 2. Voor beide teams een mooie uitdaging en een leuk begin van dit voetbalseizoen.

Sarto 1 speelt komend weekend op zaterdag  4 september (15:00 uur) op ons eigen complex een  thuiswedstrijd tegen Altena. Altena speelt zijn wedstrijden op zaterdag en komt uit Nieuwendijk (Land van Altena).

Sarto 2 speelt komend weekend op zondag 5 september (12:30 uur)  op ons eigen complex een  thuiswedstrijd tegen GSBW 2.  GSBW, uit Goirle, is voor ons een bekende vereniging.

We beginnen het officiële wedstrijdseizoen dus met twee mooie thuiswedstrijden. Hopelijk komen jullie ons met velen aanmoedigen en daarna even nababbelen in de kantine. Graag tot zaterdag en/of zondag.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

09

sept

Albert Heijn Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sarto. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet, een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, of een dag leven als voetbalprof. En worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.