Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

30

juni

Sarto ondersteunt petitie VoetbalTV

Ook RKSV Sarto ondersteunt de petitie tegen Autoriteit Persoonsgegevens zodat VoetbalTV kan blijven!
 
VoetbalTV is bij onze vereniging, zoals ook bij vele andere clubs, erg goed ontvangen. Als Sarto beleven wij veel plezier aan VoetbalTV.
Het brengt veel speelvreugde bij de teams en spelers en steeds vaker krijgen wij verzoeken van teams of ze op “het VoetbalTV-Veld" mogen spelen. 
Gezien de grootte van de club, zo'n 1.700 leden, zie je hoe populair VoetbalTV bij Sarto is en dus waarschijnlijk ook bij vele andere verenigingen!
 
Ook wordt VoetbalTV erg vaak gebruikt door onze selectietrainers om analyses te maken, zowel van de tegenstander als van onze eigen spelers. De ontwikkeling van spelers kan erg duidelijk gemaakt worden door videobeelden te tonen. Op deze manier draagt VoetbalTV dus ook bij aan de ontwikkeling van de spelers.
 
Wij hopen dan ook, dat wij komend seizoen (en de seizoenen daarna) nog veel gebruik kunnen maken van de VoetbalTV-oplossing en dat het team van VoetbalTV de mogelijkheid wordt geboden om nog vele mooie toepassingen te ontwikkelen voor deze app.

Bekijk het Voetbal-TV-shirt

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

26

juli

Eerste Sarto Kick off Saturday op zaterdag 22 augustus

We trappen de start van het nieuwe seizoen af met de eerste                    Sarto Kick-off Saturday voor alle JO8 t/m JO12 teams   Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag maar tijden veranderen en zo wij ook!   Daarom dit jaar voor het eerst: de Sarto KICK-OFF Saturday 22 augustus   Het weekend van 22 en 23 augustus staat geheel in het teken van onze pupillen JO8 t/m JO12. Op zaterdag 22 augustus beginnen we om 08.45 uur uur met een onderling oefentoernooi. Pupillen spelen in hun eigen team tegen de andere teams uit hun leeftijdscategorie. Een goed moment om je oude vrienden/teamgenoten weer te zien na deze lange corona stop en nieuwe teamgenoten te leren kennen. Voor alle ouders die nieuw zijn bij de club of daar interesse in hebben verzorgen wij tussen 9.15 en 11.30 rondleidingen en uitleg over onze club, de velden, kleedkamers en het clubhuis.   Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden bij de teamleider. Indien er binnen een team zoveel afmeldingen zijn dat het team niet kan deelnemen aan het oefentoernooi, dan graag het hele team afmelden voor 15 augustus, via email bij de betreffende onderstaand leeftijdscoördinator.   Aanmelden voor 22 augustus hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen echter neem allemaal 1,5 meter afstand van elkaar dus ook langs de lijn. O11 & O12 pupillen     Bart Verhagen           bart.verhagen@rksvsarto.nl O9 & O10 pupillen       Mike Kriellaars         bart.verhagen@rksvsarto.nl O8 en nieuwe leden      Paul Hagens              bart.verhagen@rksvsarto.nl