mei

Ouder Kind Wedstrijden op 10 en 11 juni: voetballen tegen je ouders en daarna BBQ-en

De leiders kunnen vanaf zaterdag 7 mei inschrijven op het wedstrijdsecretariaat.
In de bestuurskamer hangt een overzicht op het whitebord.

Svp de volgende veldindelingen aanhouden ;
De Leeftijdsgroepen JO8 t/m JO10 spelen op veld 4 (1/4 veld net als op normale thuiswedstrijden)
JO11 en JO12 spelen op de velden 2 en 3 (half veld met uitklapdoelen)
De overige teams (JO13 en hoger) op de velden 1,5 en 6.

Bovenstaande is van belang ivm aanwezige lijnen en doeltjes !

Barbecue
Voor de Barbecue hebben we de volgende mogelijkheden;

BBQ volwassenen, 5 stukken vlees  €13,50
BBQ t/m JO13, 3 stukken vlees €8,00
Friet, snack + fris,  €5,00

Deelnemen aan de barbecue is alleen mogelijk als je op de zaterdagen 21 en 28 mei tussen 10.00 en 14.00 uur reserveert en contant afrekent op het wedstrijdsecretariaat, het is tevens mogelijk om te pinnen !!
Bij betaling ontvangt u de bonnen voor de barbecue en u moet deze meenemen op 10 of 11 juni. Bewaar de bonnen goed, ze worden slechts eenmalig verstrekt.
De betaling kan alleen per team gebeuren, dus niet individueel !
Op beide dagen is een lid van de activiteitencommissie aanwezig in de bestuurskamer om uw inschrijving en betaling te verzorgen.