Ook overige senioren hervatten training

Aankomende zondag, 24 mei, gaan ook de overige seniorenteams weer op het trainingsveld aan de slag.

Let op, vanwege de logistieke mogelijkheden en onmogelijkheden en de beschikbaarheid van de benodigde vrijwilligers zullen deze trainingen op zondag plaats gaan vinden. Er is een aangepast trainingsschema van toepassing, dat is hier te bekijken:.
Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 15-06-2020; 17:35 uur)

Het is wel belangrijk dat alle betrokkenen (trainers, spelers en overige vrijwilligers) de specifieke aanvullende richtlijnen rondom deze trainingen kennen en begrijpen. Daarom zijn er verschillende informatiedocumenten opgesteld, die via de links hieronder te bekijken zijn:
- Informatie voor trainers en andere vrijwilligers
- Informatie voor spelers
- Algemene veiligheids- en hygiëne regels
- Algemene informatie van de rijksoverheid: maatregelen tegen het coronavirus

Voor alle duidelijkheid: als we willen dat dit een succes wordt, dan moet iedereen zich houden aan de regels en afspraken. Dat betekent dat onze vrijwilligers, trainers en leden alle instructies opvolgen, zich houden aan de toegewezen trainingstijd (dus niet proberen aan te sluiten bij een ander team) en op tijd komen (te laat, is niet meer naar binnen). We rekenen op jullie allemaal, laat blijken waarom wij zo’n mooie vereniging zijn!

Tot slot wil het bestuur iedereen bedanken die zich in de afgelopen periode heeft ingezet om, in relatief korte tijd, dit alles mogelijk te maken.