aug

Nieuws Paviljoen seizoen 2021-2022

Beste SARTO vrienden, we zijn blij dat we weer open kunnen na een lange periode van onzekerheid. Al onze vrijwilligers en medewerkers zijn blij dat ze jullie weer kunnen voorzien van een natje en een droogje.

Via deze link kun je lezen wat er is veranderd en waar wij jullie van op de hoogte willen stellen. Lees dit document a.u.b. goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je weer naar het paviljoen bij Sarto komt.

De veranderingen betreffen:

- Sarto complex rookvrij
- Alcoholwet: veranderingen en aanvullingen per 1 juli 2021
- Verbod op wederverstrekking van alcoholhoudende drank door volwassenen aan minderjarigen
- Stage 14- en 15-jarige vmbo’ers
- openingstijden van het paviljoen zijn conform de drank- en horecavergunning
Coronaregels, KNVB 21 juni 2021
   - Maatregelen horeca
- Betaalpasjes Sarto
- Statiegeld plastic flesjes
Keuken paviljoen

sept

Albert Heijn Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sarto. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet, een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, of een dag leven als voetbalprof. En worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.