sept

Nieuwe scheidsrechtercoördinator jeugd

Nu het voetballen weer van start gaat en we, hopelijk, een normaal seizoen kunnen afwerken, is het ook weer van belang dat er voor iedere wedstrijd een scheidsrechter of spelbegeleider beschikbaar is. Zonder scheidsrehcter of spelbegeleider kan een wedstrijd immers niet gespeeld worden. Het is bij Sarto de scheidsrechtercoördinator die er voor zorgt dat er bij zo veel mogelijk (alle lukt helaas niet, gezien de grote hoeveelheid wedstrijden) wedstrijden een scheidsrechter aanwezig is.

Deze zomer heeft Marion Mommers haar taak als scheidsrechtercoördinator voor de jeugd neergelegd. Langs deze weg willen we Marion bedanken voor al haar inzet in deze functie! Marion blijft als coördinator van het G-voetbal gelukkig actief bij Sarto betrokken.

Yannick van Gorp volgt Marion op. Yannick, die zelf jeugdscheidsrechter is en speler van Sarto 20, is vanaf dit seizoen als scheidsrechtercoördinator jeugd verantwoordelijk voor de aanstelling van de scheidsrechters bij jeugdwedstrijden.

Yannick, heel veel plezier en succes in je nieuwe functie!

sept

Albert Heijn Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sarto. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet, een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, of een dag leven als voetbalprof. En worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.