sept

Nieuw ! Meldingsformulier Sportiviteit & Respect

Beste leden, ouders, supporters en collega-verenigingen,

Binnen RKSV Sarto vertegenwoordigen wij, André van Lieshout, Wil van de Sande en Rob Pranger, de commissie Sportiviteit & Respect. Als commissie trachten wij de goede verstandhouding tussen alle bij RKSV Sarto betrokken personen en collega-verenigingen te behouden en ervoor zorg te dragen dat de waarden en normen van zowel onze eigen vereniging als die van alle andere verenigingen gerespecteerd en nagestreefd worden. Dit is niet alleen het doel van RKSV Sarto, maar ook dat van de gemeente Tilburg en zestien andere voetbalverenigingen die zes jaar geleden of recenter het convenant “Positief Voetbalklimaat” (PVKT) ondertekend hebben. Door samen aan dit doel te werken hopen wij dat alle aangesloten en nog niet aangesloten verenigingen eraan bij zullen dragen dat iedereen mag genieten van deze mooie sport. Of je nu speler, trainer, coach, scheidsrechter, supporter of vrijwilliger bent.

Via deze weg willen wij u vragen ons te helpen dit doel te verwezenlijken. Mocht u tijdens of na een wedstrijd geconfronteerd worden met zaken die volgens u niet stroken met de waarden en normen van uw of onze vereniging, dan willen wij u vragen dit te melden via het meldingsformulier dat u op onze website terug kunt vinden.

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw steun en medewerking.

André van Lieshout, Wil van de Sande en Rob Pranger namens de Commissie Sportiviteit & Respect van RKSV Sarto

Sarto van start met VoetbalTV

Vanaf nu is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. Wij zijn trots dat wij, net zoals vele andere amateurvoetbalclubs, vanaf vandaag (7 november 2019) aan de slag gaan met VoetbalTV.   VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. Naast het verhogen van voetbalplezier voor onze leden en alle andere Sarto voetballiefhebbers, wordt het tevens gebruikt voor video-analyse om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze voetballers. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network en is bij ons geïnstalleerd op het Hoofdveld en op Veld 2 (kunstgras).   VoetbalTV App Deze is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!   Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via VoetbalTV   Meer Informatie VoetbalTV Op de hernieuwde website VoetbalTV vind je naast informatie over het gebruik van de VoetbalTV en VoetbalTV Analyse, ook een overzicht met  VoetbalTV

Sarto pub quiz 31 januari 2020!! Ben er snel bij!!

Vrijdag 31 januari is nog ver weg, maar de voorbereidingen voor een nieuwe, spetterende voetbalquiz zijn alweer in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals ‘Samba do Brazil’, ‘de Kerstboom’ en ‘de Goddelijke Kale’. Klassiekers als de tafelronde, club X , de piramideronde en de Top 20 zijn gebleven. Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4 – tallen. Stoot de winnaars van vorig jaar van hun troon  en  geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen. Hier vast wat denkwerk om warm te draaien: *          Voor welke buitenlandse clubs speelde Khalid Boulahrouz? *          Welke (oud)-international kocht ooit een paard terwijl hij in een flat woonde? *          Welk automerk was ooit shirtsponsor van Sparta? *          Voor welke huidige Premier League club tekende Johan Cruijff ooit bijna een contract? De organisatie vindt het ontzettend leuk wanneer alle deelnemers in een voetbalshirt komen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen. Er is maximaal plaats voor 40 teams, ben er dus snel bij! Minimaal 2 van de teamleden moeten binding hebben met de voetbalclub Sarto, tenzij anders door de organisatie besloten. Dus: - inloop vanaf 18.30; - we beginnen om 19.00 met de eerste vraag; - inschrijfgeld bedraagt € 20, - per team; - aanmelden via een mail naar Niels; - graag vooraf de kosten voldoen op rekeningnummer: NL79 INGB 0001 1031 37 ovv Voetbalquiz.