juli

Isah Business Software nieuwe hoofdsponsor

Vandaag hebben Sarto en Isah Business Software een contract ondertekend dat Isah voor 3 jaar als hoofdsponsor aan Sarto verbindt. Zie hier Paul van Abeelen (CEO van Isah) en onze voorzitter Dennis Gamers na de ondertekening van het contract.

Uiteraard zal, als gevolg hiervan, de naam van het Tilburgse softwarebedrijf op de shirts van ons eerste elftal prijken maar Isah doet meer. Isah zal in iedere leeftijdscategorie een jeugdteam (niet-selectie) sponsoren. De teams kunnen deze sponsoring verdienen door een unieke, zelf te bedenken tegenprestatie te leveren waar Sarto als club van profiteert.

Sarto is erg blij met het vertrouwen dat Isah in onze vereniging stelt en gaat de naam van het bedrijf dan ook met trots uitdragen.

Sarto wil tevens Health City, onze scheidende hoofdsponsor, bedanken voor de afgelopen jaren. Sarto kijkt met plezier en voldoening terug op de samenwerking met en de ondersteuning vanuit Health City in de afgelopen periode.