aug

Interview met Max Raeven, trainer Sarto 1

Verslaggever Emiel van Hoek (013voetbal.nl) sprak met de nieuwe trainer van Sarto over de club en de doelstelling.

Max Raeven: Ik vind Sarto de mooiste club van Tilburg. De gehele jeugd speelt op een mooi, vaak een ‘divisie’, niveau . Zelf heb ik in mijn beginjaren als trainer de C1 en de B1 getraind en ik heb er zelf een aantal jaren in het 1e gespeeld. Ik ken er veel mensen en ik heb er met plezier getraind en gespeeld.

Lees hier het hele interview

Sinterklaas bekijkt Sarto 1 en Sarto 2

Afgelopen weekend, 1 en 2 spelen uit 2 naar EFC en 1 naar Beek Vooruit niet zomaar ff punten scoren dat weten we allemaal vantevoren Inderdaad, zoals voorspeld 2 mag op een lastig veld modderig en klein daar hoeven we niet blij mee te zijn EFC profiteert heel snel     balletje breed,  en die spits weet het wel 1-0 achter maar niet getreurd nu is Sarto 2 aan de beurt Kansen creërend en dominant Maar bij rust helaas 1-0 achterstand de kleedkamers in  met zijn allen en na rust zo door voetballen Helaas hetzelfde overkomt ons weer opnieuw scoort Eersel nog een keer We krijgen het niet meer op de rit soms gaat het goed, nu een wedstrijd waar het tegenzit We geven alles, aan inzet ligt het niet maar soms valt het even niet dat hoort ook bij deze sport soms krijg je teveel en soms tekort 1 heeft het lastig bij Beek Vooruit waar het deze keer op fikse tegenstand stuit de 1e helft is voor Beek maar Nick laat ons ook deze keer niet in de steek Met 0-0 de rust gehaald en wat andere accenten bepaald energiek de 2e helft in gegaan om dit lastige Beek te willen verslaan We krijgen de wedstrijd om gedraaid, Tim Dominicus scoort heel fraai verschalkt de verdediging gewoon 2 keer dat doet Beek Vooruit heel zeer Uiteindelijk weet ook Daniel te scoren en weer heeft 1 dus niet verloren We staan nu weer waar we willen staan Want we staan weer bovenaan  Aanstaand weekend spelen we dit jaar beide voor de laatste keer in de competie. Sarto 2 staat op doelsaldo, na Geldrop, op de 2e plaats. We willen ons gaan revancheren voor afgelopen weekend. Met strijd en goed voetbal gaat Sarto 2 thuis proberen om 12.30u Wilhelmina Boys 2 te verslaan. We hopen uiteraard op veel steun. Sarto 1 staat juist op doelsaldo, voor Cluzona, op de 1e plaats. We gaan er alles aam doen om onze goed resultaten voort te zetten. Sarto 1 gaat thuis proberen om 14.00u Sc Kruisland  te verslaan. Ook hier hopen we dat vele supporters de weg naar Sportpark Westend zullen weten te vinden, om ons, voor de laatste keer thuis dit kalenderjaar te komen ondersteunen.