sept

In memoriam: Jos Fouchier

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Jos Fouchier is overleden. Hij is 77 jaar oud geworden. Jos was daarvan maarliefst 67 jaar lid van RKSV Sarto. Hij heeft zich altijd hartstochtelijk ingezet voor onze vereniging. Vele jaren was hij grensrechter van ons eerste elftal. Daarnaast was hij ook jaren als leider actief van vertegenwoordigende elftallen. Jos heeft met de seniorenafdeling vele vrijdagavonden doorgebracht in de Sartokantine. Hij stond bekend als zeer bekwaam biljarter.
Wij wensen Delie, Bianca & Vincent en de kleinkinderen veel sterkte om dit verlies te verwerken.

De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 19 september om 11 uur in Aula Aurora van het crematorium in Tilburg.

Hoofdbestuur RKSV Sarto