aug

Fysiotherapie SMC voor Sarto leden

Beste Sarto leden,

Vanaf woensdagavond ben ik weer aanwezig op Sarto voor het medisch spreekuur van 19.00 tot 20.00.

De screening voor je blessure die je hier kan krijgen is er voor alle Sarto leden, en is kosteloos.

Aanmelden mag via inloopspreekuur@smc-tilburg.nl vermeldt dan even je naam, team en geb. Datum

Gr Dabwiso leermakers
Fysiotherapeut SMC Tilburg

sept

Albert Heijn Voetbalpassie!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sarto. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet, een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door! Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen! Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, of een dag leven als voetbalprof. En worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.