Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

13

juli

FIFA Skillgame dag bij Sarto

Sarto organiseert op zondag 23 augustus de FIFA Skillgamedag voor jeugd t/m JO13.
Tijdens de FIFA Skill Games doen de deelnemers oefeningen die ze kennen uit de populaire game FIFA. We vertalen hiermee de belevingswereld van de leden naar het voetbalveld. Op basis van de resultaten van de verschillende challenges ontvangt iedereen een unieke futcard!

De skillgamedag bestaat uit zeven onderdelen van 30 minuten verdeeld over een veld: snelheid, schieten, dribbelen, passen, voorzet, fysiek en het fotomoment.
Voor een impressie klik op onderstaande link.
https://www.youtube.com/watch?v=xqniU-3em0k

Deze Skillgamedag wordt uitsluitend voor leden georganiseerd!!
Noteer deze dag alvast in je agenda !
Normaal gesproken zijn de kosten voor deelname aan dit evenement €39, Sarto biedt dit evenement echter voor hun leden aan voor slechts €15,00. Het resterende bedrag zal door Sarto worden betaald!

Jezelf aanmelden kun je via deze link.

Bekijk hier de poster van dit fantastische evenement!!

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

26

juli

Eerste Sarto Kick off Saturday op zaterdag 22 augustus

We trappen de start van het nieuwe seizoen af met de eerste                    Sarto Kick-off Saturday voor alle JO8 t/m JO12 teams   Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag maar tijden veranderen en zo wij ook!   Daarom dit jaar voor het eerst: de Sarto KICK-OFF Saturday 22 augustus   Het weekend van 22 en 23 augustus staat geheel in het teken van onze pupillen JO8 t/m JO12. Op zaterdag 22 augustus beginnen we om 08.45 uur uur met een onderling oefentoernooi. Pupillen spelen in hun eigen team tegen de andere teams uit hun leeftijdscategorie. Een goed moment om je oude vrienden/teamgenoten weer te zien na deze lange corona stop en nieuwe teamgenoten te leren kennen. Voor alle ouders die nieuw zijn bij de club of daar interesse in hebben verzorgen wij tussen 9.15 en 11.30 rondleidingen en uitleg over onze club, de velden, kleedkamers en het clubhuis.   Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden bij de teamleider. Indien er binnen een team zoveel afmeldingen zijn dat het team niet kan deelnemen aan het oefentoernooi, dan graag het hele team afmelden voor 15 augustus, via email bij de betreffende onderstaand leeftijdscoördinator.   Aanmelden voor 22 augustus hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen echter neem allemaal 1,5 meter afstand van elkaar dus ook langs de lijn. O11 & O12 pupillen     Bart Verhagen           bart.verhagen@rksvsarto.nl O9 & O10 pupillen       Mike Kriellaars         bart.verhagen@rksvsarto.nl O8 en nieuwe leden      Paul Hagens              bart.verhagen@rksvsarto.nl