Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

22

okt

Bericht aan alle Trainers van Sarto

Sinds dit seizoen is door de Technische Jeugd Commissie een “Train-de-Trainer” initiatief gestart. Hiervoor is aan het begin van het voetbalseizoen een jaarkalender samengesteld waarin wordt vermeld wanneer deze bijeenkomsten plaatsvinden. In deze bijeenkomsten worden diverse thema’s besproken op het gebied van training en coaching.
Tijdens de afgelopen bijeenkomst waren er helaas maar 5 trainers aanwezig!
De Technische Jeugd Commissie wil alle trainers vragen om gehoor te geven aan de uitnodiging voor deze avonden.
Meer informatie klik hier

Train je dit seizoen één of meer teams bij Sarto, noteer dan de (gezellige) thema-avonden in je agenda.
 

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

08

nov

Sarto van start met VoetbalTV

Vanaf nu is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. Wij zijn trots dat wij, net zoals vele andere amateurvoetbalclubs, vanaf vandaag (7 november 2019) aan de slag gaan met VoetbalTV.   VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. Naast het verhogen van voetbalplezier voor onze leden en alle andere Sarto voetballiefhebbers, wordt het tevens gebruikt voor video-analyse om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze voetballers. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network en is bij ons geïnstalleerd op het Hoofdveld en op Veld 2 (kunstgras).   VoetbalTV App Deze is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!   Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via VoetbalTV   Meer Informatie VoetbalTV Op de hernieuwde website VoetbalTV vind je naast informatie over het gebruik van de VoetbalTV en VoetbalTV Analyse, ook een overzicht met  VoetbalTV  

04

nov

Sarto pub quiz 31 januari 2020!! Ben er snel bij!!

Vrijdag 31 januari is nog ver weg, maar de voorbereidingen voor een nieuwe, spetterende voetbalquiz zijn alweer in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals ‘Samba do Brazil’, ‘de Kerstboom’ en ‘de Goddelijke Kale’. Klassiekers als de tafelronde, club X , de piramideronde en de Top 20 zijn gebleven. Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4 – tallen. Stoot de winnaars van vorig jaar van hun troon  en  geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen. Hier vast wat denkwerk om warm te draaien: *          Voor welke buitenlandse clubs speelde Khalid Boulahrouz? *          Welke (oud)-international kocht ooit een paard terwijl hij in een flat woonde? *          Welk automerk was ooit shirtsponsor van Sparta? *          Voor welke huidige Premier League club tekende Johan Cruijff ooit bijna een contract? De organisatie vindt het ontzettend leuk wanneer alle deelnemers in een voetbalshirt komen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen. Er is maximaal plaats voor 40 teams, ben er dus snel bij! Minimaal 2 van de teamleden moeten binding hebben met de voetbalclub Sarto, tenzij anders door de organisatie besloten. Dus: - inloop vanaf 18.30; - we beginnen om 19.00 met de eerste vraag; - inschrijfgeld bedraagt € 20, - per team; - aanmelden via een mail naar Niels; - graag vooraf de kosten voldoen op rekeningnummer: NL79 INGB 0001 1031 37 ovv Voetbalquiz.

27

sept

Scoren voor jouw teamuitje

Beste jeugdspelers en leiders, Wil jij graag een extra centje scoren om jullie teamuitje nog leuker te maken, dan willen wij vanuit het Positief Voetbalklimaat Tilburg (PVKT) jullie daarbij helpen. Hoe gaat dit te werk en wat moet je ervoor doen. Aanstaande zaterdag 28 september zal er op het Rksv Sarto complex het 6de aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg (PVKT) gaan plaatsvinden. Voor de kantine staat een stand waar je per team 1 stempelkaart mag komen ophalen. Op deze stempelkaart is plaats voor 12 stempels die jij mag gaan ophalen bij één van de 17 aangesloten voetbalverenigingen die 6 jaar geleden of recenter het convenant "Positief Voetbalklimaat Tilburg" (PVKT) ondertekend hebben. Als je 12 van de 17 stempels gehaald hebt kan je deze volle kaart inleveren bij het wedstrijdsecretariaat met de vermelding t.a.v. Commissie Sportiviteit & Respect. Uit alle ingezonden volle stempelkaarten van alle deelnemende verenigingen worden dan 3 prijswinnaars getrokken die allemaal een geldprijs krijgen om hun teamuitje nog leuker te maken.                             1ste prijs     € 250, -                             2de prijs     € 175, -                             3de prijs     € 100, - Let op!  Volle stempelkaarten graag inleveren UITERLIJK 19 april 2020. De uitslag zal vanaf 10 mei 2020 te zien zijn op de Facebookpagina PVKTtilburg. Indien je niet in de gelegenheid bent om deze stempelkaart op zaterdag 28 september bij de stand op te halen kun je deze alsnog aanvragen via het volgende emailadres: sportiviteit@rksvsarto.nl Namens commissie Sportiviteit & Respect, succes en scoren maar.