Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

01

juli

Aanvang trainingen nieuw seizoen

Na een bijzonder seizoen is het Sarto-complex inmiddels gesloten voor de zomerstop. We gaan het complex nu in gereedheid brengen voor het nieuwe seizoen. Hieronder kun je zien vanaf wanneer er weer getraind kan worden bij Sarto:
 
- zondag 9 augustus: Start training seniorenselectie (Sarto 1 en 2)
- vanaf 10 augustus: Start trainingen jeugdselectieteams
- vanaf 17 augustus: Start trainingen overige teams
- vanaf 26 augustus: Start woensdagmiddagtrainingen (leeftijdscategorien O8 t/m O12).
 
Er wordt druk gewerkt aan het nieuwe trainingsschema waarin je kunt zien op welke dag(en) en tijd(en) je team traint. Zodra dat gereed is wordt het op deze website gepubliceerd.
 
De kleedkamers zijn vanaf 17 augustus weer beschikbaar. Trainingen en eventuele oefenwedstrijden van selectieteams voor die datum dienen plaats te vinden zonder gebruik van kleed- en doucheruimten.

Het paviljoen opent op donderdag 20 augustus zijn deuren weer.

Let op: tijdens trainingen en wedstrijden is het met ingang van het nieuwe seizoen niet meer nodig om afstand tot elkaar te houden. Voor en na de trainingen en wedstrijden geldt de afstandsregel (1,5 meter) nog wel, ook in de kleedkamers en het paviljoen.
 
We wensen jullie een hele fijne zomer toe en we zien jullie graag in augustus weer terug op Sarto.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

26

juli

Eerste Sarto Kick off Saturday op zaterdag 22 augustus

We trappen de start van het nieuwe seizoen af met de eerste                    Sarto Kick-off Saturday voor alle JO8 t/m JO12 teams   Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag maar tijden veranderen en zo wij ook!   Daarom dit jaar voor het eerst: de Sarto KICK-OFF Saturday 22 augustus   Het weekend van 22 en 23 augustus staat geheel in het teken van onze pupillen JO8 t/m JO12. Op zaterdag 22 augustus beginnen we om 08.45 uur uur met een onderling oefentoernooi. Pupillen spelen in hun eigen team tegen de andere teams uit hun leeftijdscategorie. Een goed moment om je oude vrienden/teamgenoten weer te zien na deze lange corona stop en nieuwe teamgenoten te leren kennen. Voor alle ouders die nieuw zijn bij de club of daar interesse in hebben verzorgen wij tussen 9.15 en 11.30 rondleidingen en uitleg over onze club, de velden, kleedkamers en het clubhuis.   Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden bij de teamleider. Indien er binnen een team zoveel afmeldingen zijn dat het team niet kan deelnemen aan het oefentoernooi, dan graag het hele team afmelden voor 15 augustus, via email bij de betreffende onderstaand leeftijdscoördinator.   Aanmelden voor 22 augustus hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen echter neem allemaal 1,5 meter afstand van elkaar dus ook langs de lijn. O11 & O12 pupillen     Bart Verhagen           bart.verhagen@rksvsarto.nl O9 & O10 pupillen       Mike Kriellaars         bart.verhagen@rksvsarto.nl O8 en nieuwe leden      Paul Hagens              bart.verhagen@rksvsarto.nl