Aangescherpte maatregelen: complex vanaf 17:00 uur gesloten

Gisteren zijn weer verdere maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te perken. Deze hebben voor het voetballen bij Sarto verstrekkende gevolgen, omdat ons complex met ingang van zondag 28 november dageljks om 17:00 uur moet sluiten. Er kan dus voorlopig niet meer getraind worden, in elk geval niet volgens het trainingsschema. Uitzondering hierop zijn de woensdagmiddagtrainingen, die gaan nog wel door (tot 17:00 uur). Doordeweeks zullen we ook de kleedkamers sluiten. Vanaf zaterdag 27 november 2021 gelden de volgende regels: - De wedstrijden uit de B-categorie gaan in het weekend gewoon door. De wedstrijden uit de A-categorie zijn tot en met de winterstop geschrapt. Bij Sarto spelen de volgende teams in de A-categorie: Sarto 1, Sarto 2, Sarto 3, Sarto JO19-1, Sarto JO17-1, Sarto JO15-1, Sarto JO13-1 en Sarto JO13-2. - Er mag helaas geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor het kunnen spelen van wedstrijden en trainingen, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders van de uitspelende jeugdploeg. - Voor het paviljoen geldt dat je er enkel binnen mag verblijven door plaats te nemen aan een tafel. Er is in het paviljoen een ruimte afgezet waarin tafels en stoelen staan opgesteld. Deze ruimte is (voor personen van 18 jaar en ouder) alleen toegankelijk op vertoon van het coronatoegangsbewijs (en vol=vol). - Wil je in het paviljoen iets te eten en/of te drinken bestellen om dat vervolgens buiten te nuttigen, dan is dat toegestaan zonder het overleggen van een coronatoegangsbewijs. Ook toiletbezoek is op deze manier mogelijk. - Het paviljoen moet uiterlijk om 17:00 uur de deuren sluiten. Het paviljoen is tot nader bericht doordeweeks sowieso gesloten. - Het meubilair op het buitenterras is voorlopig opgeruimd. - De kleedkamers zijn op doordeweekse dagen gesloten. - In het weekeinde geldt dat personen van 18 jaar en ouder voor het bezoek aan de kleedkamers gecontroleerd kunnen worden op een geldig coronatoegangsbewijs. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor het kunnen spelen van wedstrijden en trainingen zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en andere vrijwilligers. - Uiteraard zijn ook bij Sarto de generieke coronamaatregelen, die overal in het land gelden, van toepassing. Denk dus aan het mondkapje en bewaar anderhalve meter afstand.   Deze regels blijven voorlopig tot 19 december 2021 van kracht.   Bovenalles geldt: Gebruik te allen tijde je gezond verstand, wees vriendelijk voor onze vrijwilligers en volg hun aanwijzingen desgevraagd op. Dan is het verblijf op het Sarto-terrein voor iedereen aangenaam, zoals het hoort. Of er doordeweeks op alternatieve tijstippen (dus voor 17:00 uur en niet op woensdag) getraind kan worden wordt momenteel nog onderzocht maar de mogelijkheden daartoe zijn bij voorbaat al beperkt.    Alvast bedankt voor je medewerking en begrip.

Sarto wedstrijden live via Eyecons

Sarto is momenteel bezig met een test om wedstrijden aan te bieden via een livestream. De livestreammogelijkheden zijn beschikbaar op het hoofdveld en op veld 2. We maken hiervoor gebruik van het platform van Eyecons: https://eyecons.com/.   Eyecons is een videoplatform, gericht op het online ter beschikking stellen van streams en opnamen van sportcontent van diverse sporten, waaronder amateurvoetbal.   Sarto zal de livestream gedurende het weekend van 27 en 28 november activeren. Het platform geeft helaas niet aan welke wedstrijd gaande is, voor het speelschema kun je het beste in de voetbal.nl-app kijken. Daar staat bij de wedstrijddetails op welk veld gespeeld wordt.   Wil jij live kijken? Dan dien je jezelf eerst te registreren op de website van Eyecons: https://eyecons.com/. Nadat je bent geregistreerd en ingelogd, kun je in het zoekscherm (bereikbaar via het vergrootglas rechtsboven in het scherm) de club zoeken waarvan je wedstrijden wilt bekijken (bijvoorbeeld Sarto). Ook kun je linksboven in het menu op de knop "LIVE" klikken, waarna je alle verenigingen te zien krijgt waar op dat moment een livestream plaatsvindt.   Bekijk de wedstrijden van je keuze op laptop, pc, mobiel of tablet. Wil je een wedstrijd naar je televisie streamen, kies dan één van de volgende mogelijkheden: 1. Sluit een HDMI-kabel aan tussen je PC en televisie en selecteer de juist bron op je televisie. 2. Heb je AppleTV, dan kun je de wedstrijd vanaf je mobiel of tablet naar AppleTV streamen. Klik daarvoor op het AppleTV icoontje in de Eyecons player. 3. Beschik je over een Google ChromeCast, laadt de Eyecons player dan in de Google Chrome browser en klik op het cast icoon. 4. Heb je een SmartTV, dan kun je via de webbrowser van je televisie naar eyecons.com gaan om de wedstrijd te bekijken. Sarto wenst je veel kijkplezier! Opmerking:  De livestream werkt het beste bij wedstrijden die op een heel veld worden gespeeld. Dit is vanwege het volgen van de bal door de "slimme" camera's.

Sarto 1

GL