Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Onze
hoofdsponsor

Voetbalclub
sinds 1928.

Nieuws

20

aug

Woensdagmiddag trainingen gaan deze week starten!!

Op onze oproep waarin we jullie om tijdelijke hulp vragen is gelukkig heel goed gereageerd. Ondanks dat we nog niet alle trainers hebben kunnen invullen zullen woensdagmiddag 21 augustus álle trainingen van alle teams doorgaan. Teams zonder trainer zullen onderling partijtjes kunnen spelen onder begeleiding van een aantal trainers. We blijven nog op zoek gaan naar nieuwe trainers en houden jullie op de hoogte van de voortgang. Bedankt voor jullie hulp en begrip.

Lees verder

19

aug

Sarto selectie nieuws: openingstoernooi zeer succesvol verlopen.

Afgelopen zondag is het 1e Sarto VCT toernooi gespeeld. Dit toernooi had als doel om alle deelnemende teams de mogelijkheid te geven om in 4 intensieve, korte wedstrijden van een half uur te werken aan de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Alle 5 de teams waren tijdig aanwezig en hadden zin om de eerste wedstrijden van het seizoen te gaan spelen. Het weer was in het begin voor de supporters wat minder, maar het was prima weer om te voetballen en later op de dag brak de zon door. In een goede onderlinge sfeer werden de wedstrijden gespeeld op de 2 velden. Sarto speelde een prima toernooi en wist het toernooi dan ook uiteindelijk te winnen. Maar onze dank gaat vooral uit naar de overige verenigingen (EDN’56, TGG, Trinitas en Were Di), waarbij speciaal vermeld mag worden dat de nieuwe club Trinitas hier zijn eerste wedstrijden speelde in de historie van deze nieuwe vereniging. Na afloop werd in de kantine, onder het genot van een drankje en een hapje, in een gezellige sfeer de wedstrijden besproken en de prijzen uitgereikt. Uiteraard nog dank aan alle vrijwilligers en de scheidsrechters die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk is dit het begin van een nieuwe traditie!!!!!

Lees verder

16

aug

Informatiebijeenkomst nieuwe ouders/verzorgers/elftalleiders

Traditioneel organiseert Sarto aan het begin van het nieuwe seizoen een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst bestond in het verleden uit twee verschillende presentaties, één voor de ouders/verzorgers van spelers die voor het eerst bij Sarto gaan spelen en één voor nieuwe elftalleiders. Dit jaar hebben we besloten om deze 2 samen te voegen tot één presentatie. Tijdens die bijeenkomst wordt de nodige informatie gegeven over het reilen en zeilen bij Sarto. De informatiebijeenkomst voor seizoen 2019-2020 zal plaatsvinden op woensdag 21 augustus, in de kantine van Sarto, van 19.00 tot 20.30 uur. We zien u graag tegemoet!

Lees verder

16

aug

Trainers gezocht !!

De bal is weer aan het rollen en we hebben erg veel zin om aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen. Op dit moment zijn we met de laatste voorbereidingen bezig. We zijn blij dat het gelukt is voor een heel groot gedeelte van de teams een trainer te vinden. Ondanks de inspanningen is er helaas voor een aantal teams in de onderbouw geen trainer gevonden.  We zijn dus met spoed op zoek naar enthousiaste trainers die (tegen een vergoeding) het leuk vinden om een leuke training te geven aan een groep energieke jongens en meisjes.  Mocht je interesse hebben of iemand weten : stuur mij dan een mailtje. Of een whatsapp naar 06-53368574  (s.v.p. niet overdag bellen i.v.m werk) Bob Furrer Technisch Jeugdcoördinator Onderbouw Sarto

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

21

aug

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders/leiders

06

sept

Openingstoernooi JO8 & JO9

Mixtoernooi voor de JO8 en JO9 pupillen

13

sept

Openingstoernoo JO10 & JO11

Openingstoernooi voor de JO10 & JO11 teams

28

sept

Sportiviteit & Respect

Aftrapweekend PVKT seizoen 2019-2020

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Twitter & Facebook

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg