Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Onze
hoofdsponsor

Voetbalclub
sinds 1928.

Nieuws

15

okt

SUPER SUPER SUPER FAMILY SUNDAY!

Op 28 oktober 2018 is het SUPER SUPER SUPER FAMILY SUNDAY!   Zowel het 1e, als het 2e en het 3e spelen dan een thuiswedstrijd. En uiteraard een aantal overige seniorenteams!   2 klassiekers op TV:  AJAX - FEYENOORD   én   FC BARCELONA – REAL MADRID   Formule 1: Grand Prix Mexico (maar dan is iedereen al thuis J)   Vanwege dit schitterende programma maken we er een FAMLIY SUNDAY van met voor de kinderen schminken, chips en een snoepzak. Voor de dames zal er naast de ‘gewone’ drankjes ook Gin-Tonic verkrijgbaar zijn.   De paviljoencommissie  

Lees verder

15

okt

Uitnodiging 91e algemene ledenvergadering

Op maandag 5 november aanstaande vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van RKSV Sarto plaats. Het bestuur nodigt alle leden uit om bij de algemene ledenvergadering aanwezig te zijn en mee te praten over de stand van zaken van en de toekomstige ontwikkelingen bij onze vereniging.   Datum: 5 november 2018 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Paviljoen RKSV Sarto   Via deze link is de agenda voor de vergadering te downloaden, alsmede de bijgaande algemene stukken. De financiële stukken zijn vanaf 23 oktober, nadat de kascontrole heeft plaatsgevonden, per mail opvraagbaar bij onze secretaris, Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl). Ook het tijdens de vergadering te bekrachtigen tuchtreglement is bij de secretaris opvraagbaar, dat reglement is momenteel nog niet beschikbaar, want nog niet definitief, maar zal zo snel mogelijk op verzoek worden toegestuurd.    Graag tot ziens op de algemene ledenvergadering.

Lees verder

14

okt

Trainingen herfstvakantie

In de week van 15 - 21 oktober a.s. is het herfstvakantie. Voor de trainingen van de Onderbouw van Sarto gelden dan de volgende afspraken.   De teams die regulier trainen op:   maandag, JO8-1 , JO9-1, JO9-2, JO12-2 , JO11-1, JO11-2 en JO10-3 regelen zelf met hun teams of ze wel of niet trainen.   dinsdag, JO10-1, JO10-2 en JO11-7 regelen zelf met hun teams of ze wel of niet trainen.   donderdag, JO11-1, JO11-2, JO10-1 en JO10-2 regelen zelf of ze wel of niet trainen. De trainers moeten, na overleg met de teamleiders  het al dan niet trainen, melden bij Kees Pellis zodat hij kan regelen dat men kan beschikken over de materialen!!!!! Als teams van maandag, dinsdag en donderdag in deze week niet trainen, kunnen kinderen die dat willen aansluiten op woensdagmiddag bij hun leeftijdscategorie. Zie hierna.   De trainingen van de woensdag worden samengevoegd tot groepen tussen 16.00 - 17.00 uur en 17.00 - 18.00 uur. Er worden dan onderlinge partijtjes gespeeld. Tussen 16.00 - 17.00 uur kunnen de volgende teams deelnemen: JO8-1 t/m JO8-9 en JO9-1 t/m JO9-8. Tussen 17.00 - 18.00 uur kunnen deelnemen: JO10-3 t/m JO10-7 en JO11-3 t/m JO11-6 en JO12-4.   De JO12-1, JO12-2 en JO12-3 trainen op hun eigen reguliere tijd. Zij kunnen onderling iets regelen. Mochten er te weinig kinderen beschikbaar zijn dan kunnen zij die dat willen van 17.00 - 18.00 uur aansluiten bij de middagteams.  Ook dit graag weer even melden bij Kees Pellis.   Alle trainers van de woensdag worden gevraagd of zij die dag aanwezig zijn. Dit om de teams te begeleiden. Als je er niet bij kunt zijn dit weer even melden bij Kees Pellis.   Trainingen van de bovenbouw gaan in principe gewoon door. Informeer bij je trainer of dit voor jouw team daadwerkelijk het geval is.

Lees verder

10

okt

Uitreiking van de Pupil van de Week bokaal

Zaterdag werd in de kantine onder luid gejuich Siem Aldenhoven gehuldigd als de mijnpin.nl Pupil van de Week! Iedereen weet nu ook wat bananensoep is.... Ook komende week wordt er weer een pupil in het zonnetje gezet en uiteraard feestelijk gehuldigd in de kantine. De eeuwige en natuurlijk het bijbehorende prijzenpakket bestaande uit een beker, bal en kantine verwenkaart gaat deze week naar een speler uit JO9-6, is groot fan van Willem II en Fran Sol, maar eet het liefst geen pizza.... Jules Gerritse van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing tot de mijnpin.nl Pupil van de Week!! We zien jou en je complete team graag zaterdag na je thuiswedstrijd, rond 11.45 uur, in de kantine voor de feestelijke huldiging. Jules nogmaals gefeliciteerd en tot zaterdag!

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

28

okt

Super Sunday

De eerste supersunday van het seizoen

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Twitter & Facebook

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg