• darkblurbg

Op vrijdag 11 november organiseert Sarto wederom een FIFA voetbaltoernooi (van 18:00 tot 21:00 uur). Ditmaal mogen alle leeftijdscategorieën meedoen. Er is wel één voorwaarde om deel te kunnen nemen, je moet namelijk lid zijn van Sarto.

Om het toernooi door te kunnen laten gaan, is het van belang dat we zo snel mogelijk zo veel mogelijk inschrijvingen hebben. Overleg dus direct met je voetbalvrienden en teamgenoten en geef je snel op!

De deelnamekosten zijn € 5,- per persoon, daar krijg je wel een consumptiemuntje bij. Als je mee wilt doen, schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Vul je naam, e-mailadres, geboortedatum en het team in waar je voetbalt. Vervolgens krijg je een mail met een betaallink, via die link kun je de deelnamekosten betalen. Let op, pas als je betaald hebt kom je op de deelnemerslijst.

We gaan spelen met de laatste versie van het spel, namelijk FIFA2023

Wil jij het opnemen tegen je vrienden of andere Sarto spelers? Schrijf je dan nu in en misschien ga jij er wel met de hoofdprijs vandoor! 
We starten om 18:00 uur, zorg dus dat je rond 17:45 uur aanwezig bent. De verwachting is dat het toernooit rond 21:00 uur afgelopen zal zijn.

Contact

RKSV Sarto

Sportpark Westend
Gilzerbaan 251a
5032 VD Tilburg

info@rksvsarto.nl
Tel: 013-4675645

Social media