• darkblurbg

Zomerstop 2022: belangrijke data en nadere informatie

Belangrijke data en nadere informatie over de zomerstop bij Sarto. Wanneer is het complex open en gesloten en wanneer kan er getraind en gevoetbald worden?

Trainingen

• Trainingen, onderlinge wedstrijden en selectiewedstrijden zijn mogelijk tot en met zondag 3 juli 2022. Hierna worden de kleedkamers, materiaalruimten en andere werkruimten gesloten.

• Tussen maandag 4 juli en vrijdag 22 juli kan er op Sarto gevoetbald worden, met een eigen bal en op eigen risico.

• Tussen zaterdag 23 juli en zondag 14 augustus is er een zomerstop, het complex is dan voor iedereen gesloten.

• Op maandag 15 augustus kunnen de selectieteams weer beginnen met trainen. De trainingen voor de overige teams kunnen vanaf maandag 22 augustus weer worden gestart.

• Op woensdag 1 juni zijn de laatste woensdagmiddagtrainingen voor de jongste jeugd. Deze worden op woensdag 7 september weer opgestart.

• Wanneer er groot onderhoud gepleegd gaat worden aan de natuurgrasvelden is nog onbekend. Er geldt op dit moment een beregeningsverbod in Brabant en zonder water is groot onderhoud niet mogelijk. Op 1 juni neemt het Waterschap hierover een nieuw besluit. Nadere informatie volgt nog.

Paviljoen

• Het paviljoen sluit op maandag 13 juni voor de zomer. Indien Sarto 1 na die datum nog een thuiswedstrijd speelt in het kader van de nacompetitie, dan zal het paviljoen daarvoor geopend zijn.

• Op woensdag 29 juni speelt Sarto 1 een thuiswedstrijd tegen Willem II, op die avond is het paviljoen ook geopend.

• Vanaf half juni wordt het paviljoen verbouwd. Er wordt een nieuw luchtbehandelingssysteem ge├»nstalleerd, nieuwe (led-)verlichting aangelegd en een nieuw plafond geplaatst.

• Op donderdag 25 augustus opent het paviljoen weer voor het nieuwe seizoen.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!