• darkblurbg

Welkom aan nieuwe jeugdtrainers

In de afgelopen maanden is er door Mark Bakker (Hoofd jeugdopleiding) en Martin van Diessen (Technisch Coördinator Onderbouw) hard gewerkt aan het aanstellen van getalenteerde trainers voor onze selectieteams.

Gegeven het aantal te vullen vacatures is dit een heel karwei geweest, waarbij de laatste posities pas in de loop van augustus in zijn gevuld. We hebben vele plekken kunnen vullen met reeds bekende trainers. Zo is Ilse van Hoorn, in samenwerking met Remco Aarts, de nieuwe trainster van de JO9-selectie. Voor de JO8 zal Mats Relou de JO8-1 gaan trainen en neemt Karst van Riel de training van de JO8-2 op zich. Tot slot sluit Kevin van Geel bij de JO10-selectie aan als trainer van de JO10-2. Daarnaast is er ook een aantal nieuwe trainers van buitenaf aangesteld. Dit zijn Mila van Schaik voor de JO18-1, Yannick Brasser voor de JO17-1 en Abdellah Chouiba voor de JO14-1. Zij zullen zich onderstaand kort voorstellen:

Mijn naam is Mila van Schaik, ik ben 22 jaar en in het dagelijks leven sta ik of op het voetbalveld of in een trampolinepark. Ik ben namelijk werkzaam bij Jumpsquare, hier vorm ik samen met een collega het management. Afgelopen 7 jaar heb ik ervaring opgedaan als voetbaltrainer in allerlei verschillende leeftijdscategorieën en vanaf dit jaar ga ik die ervaring stoppen in het aanbrengen van structuur en kwaliteit bij de JO18-1 van Sarto. Een nieuw avontuur voor zowel mij als Sarto, aangezien de JO18-1 een “nieuwe” selectielichting is. Ik kijk erg uit naar het plezier wat ik mag gaan beleven met het team en daarbij ook om met het gehele team een ontwikkeling door te maken. Tot snel op de club!

Ik ben Yannick Brasser, 29 jaar en als docent werkzaam op het Beatrix College. Ik ben naar Sarto gekomen vanuit SV Reeshof JO19-1 en ga bij Sarto de JO17-1 trainen en coachen. Ik hoop bij Sarto veel voetballers te helpen zich te ontwikkelen tot de beste speler die ze kunnen zijn en hoop me hier zelf ook als trainer te kunnen ontwikkelen. Mijn eerste ervaringen zijn in ieder geval positief, ik ben erg fijn ontvangen door alle collega-trainers en Sarto-leden rondom de club. Trots om dit te mogen bekrachtigen met mijn handtekening!

Ik ben Abdellah Chouiba, 31 jaar. Ik kom van SC ‘t Zand en heb daar 7 jaar verschillende jeugdteams getraind. Mijn laatste getraind team was de JO19-1, waar ik assistent-trainer was. En nu begin ik met een frisse start bij Sarto onder 14-1 als hoofdtrainer. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!