• darkblurbg

Vacature: Voorzitter Sarto

Niet stuurloos maar wel zonder boegbeeld.

In oktober kondigden we al aan dat onze voorzitter Dennis Gamers, na 13 jaar bestuurswerk waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter, de bestuurshamer graag wil overdragen aan een nieuwe generatie. Inmiddels is in onderling overleg besloten dat Dennis per 1 januari 2024 terugtreedt als voorzitter van Sarto.

Omdat we er nog niet in geslaagd zijn een opvolger voor Dennis te vinden, betekent dat dat Sarto vanaf het begin van het nieuwe jaar zonder voorzitter zit. Nu is Sarto een grote, goed geoliede vrijwilligersorganisatie waarin het operationele deel van het werk goed is ondergebracht. We zijn dus ook zeker niet direct stuurloos maar we missen wel een boegbeeld en ook iemand die sturing kan geven aan de toekomstige ontwikkelingen van Sarto.

We doen dus een herhaalde oproep: Ben jij een enthousiaste voetballiefhebber met een groot hart voor onze vereniging? Heb je enige bestuurlijke ervaring en wil je een cruciale rol spelen in het succes van de grootste amateurvoetbalvereniging van Tilburg? Ga dan met ons in gesprek om samen te bezien of de functie van voorzitter van Sarto bij jou past.

Je leest hier alles over de functie van voorzitter Sarto.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!