• darkblurbg

Sarto-quiz op 27 januari 2023

De Sarto-quiz komt er weer aan, op 27 januari 2023 is het zo ver!

De gure dagen gaan weer aanbreken en dat betekent dat het voetbalquiz-seizoen weer op gang komt. Uiteraard is er ook dit seizoen weer een prachtige voetbalquiz in ons paviljoen en wel op 27 januari 2023!

De quiz is redelijk snel na het WK in Qatar, vandaar dat er 20 vragen over dit WK gesteld zullen worden. Verder een ouderwetse Rondo, een Combi-ronde en een ultiem eerbetoon aan de allerbeste ooit! Klassiekers als de Alfabetronde, Club X, de Tafelronde en de TOP-20 zullen niet ontbreken. Ingrediënten voor een prachtige voetbalavond!

Er wordt weer gespeeld in teams van 4 personen. De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt komen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen. Kosten: € 20. Aanmelden kan via dit formulier.

We beginnen om 19:00 uur met de eerste vraag, inloop is vanaf 18:30 uur.

Let op: je deelname is pas definitief wanneer het bedrag is overgemaakt op rek.nr NL 79 ING B0001103137 o.v.v. Sarto-quiz en je teamnaam.

Sportieve groet en tot 27 januari.

Quiz United


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!