• darkblurbg

Openingstoernooi Sarto seizoen 2024/2025

Het jaarlijkse openingstoernooi voor de jongste jeugd.

De competitie is alweer een tijdje geleden afgesloten, de trainingen zijn klaar en de zomervakantie staat voor de deur. Anders dan het Nederlands elftal is er even geen voetbal, zou je denken…

Toch gaan we het nu al hebben over het nieuwe seizoen, want eind augustus wordt het jaarlijkse Sarto Openingstoernooi weer georganiseerd.

Wat
Ieder jaar, in het weekend voordat het nieuwe voetbalseizoen begint, organiseert Sarto het Openingstoernooi waarbij de teams uit de leeftijdscategorieën JO7 t/m JO10 korte wedstrijdjes, in hun nieuwe team, tegen elkaar spelen.

De spelers en hun ouders/verzorgers kunnen elkaar, de teamleiders en de club die dag beter leren kennen. Sarto stelt zich die dag voor, legt uit wat de huisregels zijn en zal een korte rondleiding over het terrein verzorgen. 

Ook kunnen geïnteresseerde ouders/verzorgers meer te weten komen over de mogelijkheden om als vrijwilliger een steentje bij te dragen.

Wanneer
Het Openingstoernooi vindt plaats op vrijdag 23 augustus tussen 18:00 uur en +/- 20:00 uur.

We willen teamleiders vragen om om 17:30 uur aanwezig te zijn voor uitleg en instructie van de avond. De spelers zien we graag, gekleed in voetbaltenue, om 17:45 uur.

Aanmelding van teams is mogelijk tot uiterlijk 16 augustus via de teamleider.

Waar
Het toernooi wordt gehouden op het Sarto terrein.

Wie
De jongste jeugdteams (JO7, JO8, JO9 en JO10) hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven.

  • De JO7 speelt die dag 4 tegen 4. Er zijn ten minste 4 spelers per team nodig om als team ingeschreven te kunnen worden (JO7 teams zijn met 6 spelers).
  • De JO8, JO9 en JO10 spelen die dag 6 tegen 6. Er zijn ten minste 6 spelers per team nodig om als team ingeschreven te kunnen worden (JO8, JO9 en JO10 zijn met 8 of 9 spelers). 

Hoe
Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan bij je teamleider. De teamleiders kunnen het team en aantal spelers doorgeven aan de leeftijdscoördinator.

Is er nog geen teamleider bekend? Mail dan gerust naar betreffende leeftijdscoördinator om je aan te melden onder vermelding van je naam en team.

Leeftijdscoördinator JO7 en JO8   rens.vanbladel@rksvsarto.nl
Leeftijdscoördinator JO9 en JO10  stijn.vandekerkhof@rksvsarto.nl

Hopelijk zien we elkaar op 23 augustus!


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!