• darkblurbg

Kleedkamervandalisme

Er heeft wederom kleedkamervandalisme plaatsgevonden bij Sarto, waarschijnlijk door onze eigen leden.

Na de trainingen van maandag 30 januari hebben wij één der kleedkamers aangetroffen zoals op bijgaande foto zichtbaar is. De deur van de kleedkamer is bewerkt met een trekker, de trekker zelf is daarbij ook gesneuveld.

Dit is gebeurd op een trainingsavond, dit maakt het heel waarschijnlijk dat de daders leden van Sarto zijn. Het mag duidelijk zijn dat wij dit NIET TOLEREREN. Het is niet voor het eerst dat we na een trainingsavond vernielingen constateren aan onze kleedkamers. Dit is ontoelaatbaar gedrag wat wij niet verwachten van leden van Sarto.

De daders krijgen de mogelijkheid zichzelf bij Sarto te melden (info@rksvsarto.nl). In dat geval blijven repercussies uit, los van de vergoeding van de kosten die dit voorval met zich meebrengt. Wanneer wij zelf de daders vinden (op basis van de kleedkamerindeling, camerabeelden en een tijdschema hebben we wel een idee in welk(e) team(s) we de daders moeten zoeken) dan zullen we ze wel sancties opleggen, waarbij een royement tot de mogelijkheden behoort.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!