• darkblurbg

Kick-off Saturday informatie

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur. Traditiegetrouw trappen we het seizoen met de onderbouw-jeugd gezamenlijk af. We doen dit natuurlijk met onze Kick-off saturday!

Meer informatie over Kick-off saturday
Aankomende zaterdag is het zover. Samen trappen we het nieuwe voetbalseizoen af op Sarto. Met je eigen team speel je een aantal wedstrijden tegen andere teams van Sarto. Hieronder vind je meer informatie hoe laat en waar er per leeftijdscategorie gespeeld wordt. Wil je het speelschema alvast bekijken? Klik dan hier.
  • JO7: De spelers worden om 8:50 uur op veld 6 verwacht. Rond 10:00 uur zijn deze wedstrijden afgelopen.
  • JO8: De spelers worden om 8:50 uur op veld 4 verwacht. Rond 10:00 uur zijn deze wedstrijden afgelopen.
  • JO9: De spelers worden om 10:05 uur op veld 4 verwacht. Rond 11:10 uur zijn deze wedstrijden afgelopen
  • JO10: De spelers worden om 11:20 uur op veld 4 verwacht. Rond 12:25 uur zijn deze wedstrijden afgelopen.
  • JO11/JO12: De spelers worden om 9:50 uur op veld 2 verwacht. Rond 11:35 uur zijn deze wedstrijden afgelopen.
Nieuw bij Sarto?
Ben je nog niet bekend op het Sarto-complex en weet je niet waar welk veld te vinden? Geen probleem! Bekijk dan alvast onderstaande video voor een eerste indruk van ons complex met veldindeling. Daarnaast geven we je aankomende zaterdag graag een rondleiding op ons complex. De rondleidingen starten om 9:00, 10:15 en 11:30 uur vanaf de parkeerplaats.
Wij hebben er zin in, jij ook? Tot zaterdag!

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!