• darkblurbg

Indelingen jongste jeugd en proeftrainingen

Informatie over indelingen en proeftrainingen voor komend seizoen (2023/2024)

Beste aspirant-leden,

een voetbalseizoen loopt van eind augustus (start in de week na de zomervakantie van de basisscholen) tot halverwege mei. Voor 1 juni moeten we als club alweer het aantal teams voor het nieuwe seizoen aanmelden.

Dat betekent dat, als je verzekerd wilt zijn van een plaats in een team voor het nieuwe seizoen, je je vóór 1 juni moet hebben aangemeld. Aanmelden nadien brengt het risico met zich mee dat je een heel seizoen moet wachten.

Indelen in teams gebeurt op geboortejaar. Dat is zo door de KNVB bepaald. Voor het seizoen 2023/2024 geldt voor de jongste kinderen bij Sarto het volgende:

  • Geboortejaar 2018 kan meedoen aan kaboutervoetbal, vooralsnog met 14 kinderen, er zijn al 12 aanmeldingen, hier geldt vol = vol; mogelijkheid tot proeftrainen, mits vooraf aangemeld, op woensdagen 12 en 19 april van 15:00 tot 16:00 uur; aanmelden via ledenadministratie@rksvsarto.nl of via het digitaal aanmelden op de website.
  • Geboortejaar 2017 wordt ingedeeld in een JO7-team. Het aantal teams wordt op 1 juni bepaald, daarna is beperkte instroom mogelijk tot het moment van vol = vol; mogelijkheid tot proeftrainen, mits vooraf aangemeld, op woensdagen 10 en 17 mei van 15:00 tot 16:00 uur; aanmelden via ledenadministratie@rksvsarto.nl of via het digitaal aanmelden op de website.
  • Geboortejaar 2016 wordt ingedeeld in een JO8-team. Ook hier wordt het aantal teams op 1 juni vastgesteld, daarna is beperkte instroom mogelijk tot het moment vol = vol; mogelijkheid tot proeftrainen, mits vooraf aangemeld, op woensdagen 10 en 17 mei van 15:00 tot 16:00 uur; aanmelden via ledenadministratie@rksvsarto.nl of via het digitaal aanmelden op de website.

Kinderen geboren na 2018 komen op een wachtlijst. Opgeven is niet eerder nodig dan een half jaar voor de start.


Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!