• darkblurbg

In memoriam: Theo van Spaandonk (72)

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Theo van Spaandonk is overleden. Theo was een echte clubman en bekend bij vele Sarto-leden.

Theo was als vrijwilliger actief in het terrein- en materiaalbeheer en hierbij hoofdverantwoordelijk voor alles rondom de tenues. Ook was hij lang elftalbegeleider van Sarto 1, was hij werkzaam op het wedstrijdsecretariaat en had hij een belangrijke ondersteunende rol in de administratie van de teams.

Maar bovenal was Theo een bekend gezicht voor iedereen bij Sarto. Zodra er bij Sarto wedstrijden gespeeld werden was Theo aanwezig om op allerlei manieren te ondersteunen in de organisatie. Hij was van alle markten thuis en een vraagbaak voor iedereen.

Toen deze zomer bekend werd dat Theo gezondheidsproblemen had, werd er vanuit Sarto spontaan een actie georganiseerd om hem een hart onder de riem te steken. Enkele honderden Sarto-mensen stonden bij Theo voor de deur om hun waardering voor deze clubman te laten blijken en hem te steunen. Deze actie toont aan hoe geliefd Theo bij Sarto was.

Op diezelfde avond is Theo uitgeroepen tot Sartoman van het jaar.

We wensen Marian, Sandy, Pleun en alle verdere familieleden en vrienden alle sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

U kunt afscheid nemen van Theo in het uitvaartcentrum van coƶperatie DELA, Karel Boddenweg 3 te Tilburg, op vrijdag 25 november van 18:30 tot 19:00 uur. De afscheidsdienst vindt plaats op maandag 28 november om 10:30 uur in aula Atrium van het crematorium aan de Karel Boddenweg 5 te Tilburg. Na afloop is iedereen welkom in het paviljoen van Sarto. Klik hier voor de rouwbrief.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!