• darkblurbg

Grote Club Actie gaat weer van start!

Steun Sarto met de lotenverkoop voor de Grote Club Actie.

De Grote Club Actie is weer gestart. Je kunt Sarto op 3 manieren steunen:

1. Koop eenmalig een lot bij onze lotenverkopers
Heel eenvoudig, scan een QR-code. Elke lotenverkoper (alle jeugdleden) heeft een eigen verkooppagina en kan je een QR-code aanbieden. Vul je gegevens in en klaar is Kees. Het gaat allemaal digitaal. Contant geld is niet nodig.
De lotenverkopers ontvangen een medaille als ze 25 loten of meer verkopen.

2. Koop een Superlot van 50 loten voor €150,-. 80% gaat naar Sarto.
Hiermee steun je Sarto op een geweldige manier en maak je 50 keer kans op prijzen.
Wil je een Superlot kopen, mail dan naar loeks.vanderveen@rksvsarto.nl en hij neemt zo snel mogelijk contact op.

3. Word permanent supporter van Sarto via de Grote Club Supportactie
Met de Supportactie zamelen we structureel geld in voor Sarto. Via de Supportactie-loterij steun jij ons als supporter met één of meer loten van € 5,50 per maand. Hiervan gaat 80% naar Sarto. Hiermee help jij dus de club én maak je iedere maand kans op mooie prijzen. Je kunt je aanmelden via deze link: https://www.clubactie.nl/steunsarto/.

We zoeken vrijwilligers met een marketing-achtergrond en/of bredere communicatie-achtergrond om ons te helpen deze actie bij Sarto tot een succes te maken. Heb je een opleiding in die richting gehad of ervaring hierin, meld je dan aan bij loeks.vanderveen@rksvsarto.nl.
Er moeten onder leden, vaders en moeders voldoende vrijwilligers met deze competenties te vinden zijn om deze actie tot een succes te maken.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!