• darkblurbg

De Grote Club de Supportactie

Gezocht: marketing- en organisatietalent

Iedereen kent de Grote Clubactie van de jaarlijkse lotenverkoop direct na de start van het voetbalseizoen. Op 24 september gaat deze weer van start. De trekking is in december.
Daarnaast is er vanuit de Grote Club de Supportactie met maandelijkse trekkingen en maandelijkse inkomsten voor Sarto. 80% van de opbrengst komt direct bij Sarto terecht!

We zoeken vrijwilligers met een marketing-achtergrond en/of bredere communicatie-achtergrond om ons te helpen de actie bij Sarto tot een succes te maken. Heb je een opleiding in die richting gehad of ervaring hierin, meld je dan aan bij Loeks van der Veen.
Er moeten onder leden, vaders, moeders voldoende vrijwilligers met deze competenties te vinden zijn om deze actie tot een succes te maken.

Leuk of interessant artikel? Deel het via social media of mail!