• darkblurbg

eFFennacht 2024: doe je mee?

Binnenkort vindt het leukste evenement van het jaar voor onze JO7-JO8-JO9-pupillen weer plaats: de eFFennacht!

Ieder voorjaar wordt een mini-voetbalkamp georganiseerd voor deze pupillen op het Sarto complex. Het is een druk gevuld programma met spel en plezier dat tot laat in de avond doorgaat.

Dit jaar is er een verschil met andere jaren en kunnen we helaas niet in het paviljoen blijven slapen*

Wat gaan we doen?
De eFFennacht staat voor samen eten, een penaltycompetitie, trainen als een professional en diverse spelletjes en dat allemaal in het donker, waardoor het extra leuk en spannend is.

Wanneer is het?
Dit jaar vindt de eFFennacht plaats op zaterdag 6 april. De pupillen worden op zaterdag 6 april tussen 18:00 uur en 18:30 uur verwacht bij het paviljoen van Sarto. Later op de avond, tussen 23.30 en 24.00, worden ze daar weer opgehaald.

Vrijwilligers gezocht!
Ook dit jaar zoeken we vrijwilligers die willen helpen tijdens de eFFennacht. We hebben mensen nodig voor de volgende activiteiten:

• Het begeleiden van een team bij de avondactiviteiten, en
  • Meehelpen met het verzorgen van eten in het paviljoen (kinderen krijgen friet met een snack).

Meld je hier aan!
Door onderstaand formulier in te vullen, kun je je kind aanmelden voor de eFFennacht. Aanmelden kan vanaf nu tot en met 23 maart.

Er kunnen maximaal 70 kinderen meedoen aan deze activiteit. De eerste 70 kinderen die zich aanmelden ontvangen ongeveer 1 week voorafgaand aan de eFFennacht een  bevestiging van hun aanmelding via een uitnodigingsbrief waarin ook alle informatie staat die nodig is voor de avond zelf.

Als er meer dan 70 aanmeldingen zijn, komen deze kinderen op een wachtlijst.

De Activiteitencommissie

*Door omstandigheden zijn wij dit jaar helaas genoodzaakt om het blijven slapen te schrappen uit het programma. Wij doen er alles aan om dit de volgende editie wel weer aan het programma toe te voegen.

RKSV Sarto

Sportpark Westend