Sarto activiteiten,
feesten en evenementen

aug

FIFA Skillgame dag

een hele dag trainen op de FIFA skillgames

Sarto organiseert op zondag 23 augustus de FIFA Skillgamedag voor de jeugd t/m JO13.
Met FIFA Skill Games doen de deelnemers oefeningen die ze kennen uit de populaire game FIFA. We vertalen hiermee de belevingswereld van de leden naar het voetbalveld. Op basis van de resultaten van de verschillende challenges ontvangt iedereen een unieke futcard!

De skillgamedag bestaat uit zeven onderdelen van 30 minuten verdeeld over een veld: snelheid, schieten, dribbelen, passen, voorzet, fysiek en het fotomoment.
Voor een impressie klik op onderstaande link.

Deze Skillgamedag wordt uitsluitend voor leden georganiseerd !!
Binnenkort zal via deze site en socialmedia meer bekend gemaakt worden maar noteer deze dag maar wel alvast in je agenda !
Normaal gesproken zijn de kosten voor deelname aan dit evenement €39, Sarto biedt dit evenement echter voor hun leden aan voor slechts €15,00 het resterende bedrag zal door Sarto worden betaald !

Deel deze activiteit

Overige activiteiten