jeugd RKSV Sarto

Overige informatie jeugd

Teamindelingen nieuw seizoen

Op onderstaande linkjes kun je de teamindelingen bekijken voor het nieuwe seizoen 2017/2018:

Speeldagenkalender Zuid I seizoen 2017-2018

De KNVB heeft de speeldagenkalender 2017-2018 voor de jeugd en senioren vastgesteld. Alle speeldagen voor het hele seizoen staan vast. Klik op onderstaande link voor de speeldagenkalender van Zuid I voor het komende seizoen.

Speeldagenkalender Zuid I

Trainingsplanner

De KNVB Trainingsplanner is ontwikkeld omdat veel (beginnende) trainers op zoek zijn naar oefenstof om hun spelers met plezier beter te maken. De KNVB wil deze trainers helpen om hun hobby met plezier uit te oefenen en tegelijkertijd de spelers beter te maken met leuke voetbaloefeningen. De KNVB Trainingsplanner, die ook te gebruiken is met je smartphone of tablet, is te vinden op http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner.

De KNVB heeft deze Trainingsplanner gelanceerd waarmee (beginnende) trainers gratis gebruik kunnen maken van kant-en-klare trainingen en losse oefeningen voor D-, E-, F- en mini-pupillen. De KNVB maar ook rksv Sart wil deze trainers helpen om hun hobby met plezier uit te oefenen en tegelijkertijd de spelers beter te maken met leuke voetbaloefeningen.

Beginnende trainers kunnen gebruik maken van de totaaltrainingen, die speciaal zijn samengesteld door KNVB-docenten. Alle oefeningen zijn gekoppeld aan een voetbaldoelstelling, zoals het verbeteren van de opbouw. Bijna alle oefenvormen zijn bovendien voorzien van een voorbeeldvideo.

Trainers die al wat verder zijn kunnen gebruik maken van de KNVB Online Tekentool. In deze tool kunnen trainer/coaches hun eigen oefeningen en trainingen tekenen die ze vervolgens kunnen opslaan in een eigen bibliotheek.

Spelervolgsysteem

Voor selectie elftallen: Selectie elftallen

Voor overige jeugdteams: Overige jeugdteams

Jeugdbeleidsplan

Het jeugdbestuur van Sarto heeft het jeugdbeleidsplan – waarin het beleid rond de jeugdafdeling van Sarto en de afspraken en regels rond trainingen, wedstrijd etcetera zijn vastgelegd – onlangs geactualiseerd. Het geactualiseerde jeugdbeleidsplan is onlangs goedgekeurd door het hoofdbestuur. Geïnteresseerden kunnen het jeugdbeleidsplan inzien door hier te klikken.

Trainingsschema

Het concept trainingsschema voor seizoen 2016-2017 is bekend. Voor vragen over het trainingsschema kunt u terecht bij John Lankheet.

Klik hier.

Overzicht jeugdtrainers

Klik hier voor de namen van alle jeugdtrainers

Overzicht jeugdleiders

Klik hier voor de namen van alle jeugdleiders.

Opleidingsplan

Eind 2015 is het Sarto voetbalopleidingsplan "opleiden vanuit spelvreugde en plezier" door de technisch jeugdcoördinator, John Lankheet opgesteld en goedgekeurd in het bestuur van Sarto. Dit opleidingsplan is een afgeleide van het Sarto jeugdbeleidsplan 2013-2017. Het jeugdbeleidsplan geeft hoofdzakelijk het algemeen proces en structuur aan van de jeugdopleiding en dit voetbalopleidingsplan is meer gericht op het ontwikkelproces van het opleiden van onze jeugdspelers. Klik hier voor het voetbalopleidingsplan.

Presentaties informatiebijeenkomsten nieuwe leden en leiders

Bijgaand de presentaties van de informatiebijeenkomst voor ouders van nieuwe leden en van de informatiebijeenkomst voor nieuwe leiders, allebei van 13 september. Klik hier voor ouders en hier voor leiders