Werner Cools en Sarto na tien succesvolle jaren uit elkaar

Aan het einde van het lopende seizoen zullen de wegen van Werner Cools en Sarto zich scheiden. Ondanks de prima prestaties in de afgelopen jaren hebben club en trainer in goed onderling overleg besloten dat het voor beide partijen tijd is voor een nieuw avontuur.

Na zijn actieve carrière als speler begon Werner bijna tien jaar geleden aan zijn trainerscarrière bij Sarto. Na vijf succesvolle jaren als jeugdtrainer (van de B1 en A1) maakte Werner in 2014 de stap richting het eerste elftal van Sarto. Als eindverantwoordelijke voor het vaandelteam van Sarto is Werner inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen.

Onder leiding van Werner is Sarto uitgegroeid tot een meer dan stabiele tweedeklasser. Tot twee keer toe werd een periodekampioenschap behaald gevolgd door wedstrijden om promotie. En mede dankzij Werner staat er zowel op als buiten het veld een hechte selectie waar de club nog jaren mee vooruit kan.

Sarto is Werner uitermate dankbaar voor het werk dat hij de afgelopen tien jaar heeft verricht. Daarnaast is de club trots op de wijze waarop Werner vanuit de jeugd is doorgegroeid tot volwaardig hoofdtrainer. We hopen dat Werner en zijn spelers het lopende seizoen met een mooie klassering kunnen afsluiten.

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.