juni

Vrijwilligers, bedankT!

Sarto is een grote vereniging die niet kan bestaan zonder de inzet van zijn vrijwilligers. Daar is Sarto heel blij mee en heel trots op. Ook de gemeente Tilburg is heel trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stad en haar bewoners. Ieder jaar bedankt de gemeente Tilburg deze vrijwilligers, in samenwerking met ContourdeTwern en diverse maatschappelijk betrokken partners.

In 2016 is de gemeente gestart met een nieuwe opzet hiervoor. Vrijwilligers konden zelf, via een unieke code, een bedankje uitkiezen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Het was een groot succes. Ook dit jaar kunnen vrijwilligers via deze opzet zelf kiezen hoe zij bedankt willen worden: in de vorm van een gadget, een uitje, een sportwedstrijd, een workshop of iets anders. Het complete aanbod aan bedankjes is vanaf 3 september 2018 tot en met 31 oktober 2018 zichtbaar en bestelbaar op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.

Alle Sarto-vrijwilligers komen ook voor dit bedankje in aanmerking. Om een unieke code voor deze website te ontvangen stuur je een mail naar onze secretaris, Edwin van Gorp via e.vangorp@home.nl. Vermeld in deze mail je naam en het mailadres waarop je de unieke code wilt ontvangen.

Let op, door het toezenden van je naam en mailadres ga je er mee akkoord dat Sarto deze gegevens voor dit doel doorgeeft aan de Gemeente Tilburg en ContourdeTwern. Sarto’s volledige privacy beleid is terug te lezen in onze Privacy Policy. Deze is op te vragen bij Edwin van Gorp (zie hierboven voor zijn mailadres) en wordt binnenkort aangeboden op onze website.

aug

Controleer je pasfoto!

Sinds vorig seizoen werkt de KNVB met de digitale spelerspas. Iedere speler (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) dient zelf voor een goedgelijkende pasfoto op deze pas te zorgen. Controleer de foto die nu op je pas staat en actualiseer hem indien nodig. Dat is belangrijk want zonder goedgelijkende foto op je spelerspas kan een scheidsrechter je de deelname aan een wedstrijd ontzeggen.   De foto op je spelerspas bekijken en eventueel aanpassen doe je in de voetbal.nl-app van de KNVB (te downloaden in de Appstore en de Playstore). Klik hiervoor op de menu-button, kies voor “Instellingen” en vervolgens “Mijn persoonsgegevens”. Hier zie je de foto die op je spelerspas staat. Zie je een goedgelijkende profielfoto van jezelf, dan hoef je niets te doen. Zie je een afbeelding waarop je niet te herkennen bent, pas hem dan aan. Dit doe je door op de foto te klikken, waarna je ofwel uit de galerij een foto van jezelf selecteert of via de camera van je telefoon of tablet een foto van jezelf maakt. Het toevoegen of aanpassen van je foto kan tot 1 november aanstaande.   Een goedgelijkende profielfoto is een recente foto waarop je gezicht duidelijk herkenbaar is. Foto’s waar je samen met anderen op staat, waarop je iets voor je gezicht houdt, waarop je een zonnebril of hoofdeksel draagt en dergelijke zijn per definitie niet geschikt als spelerspasfoto.   De leiders van alle teams (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) ontvangen via hun leeftijdscoördinator binnenkort een instructie hoe zij alle foto’s van hun team kunnen bekijken en daar waar nodig aanpassen.   Voor vragen over het gebruik van de voetbal.nl-app kunt u contact opnemen met onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl).   Let op, een pasfoto is een vorm van persoonsgegevens die valt onder de onlangs ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees in de e.vangorp@home.nl van Sarto hoe wij met uw persoonsgegevens en de bescherming daarvan omgaan.