mrt

UEFA Champions League avond

Op vrijdag 22 maart aanstaande organiseert de supportersclub van Willem II een UEFA Champions League avond in het Koning Willem II-stadion, als terugblik op het Champions League avontuur van Willem II uit 1999. Tijdens deze avond kun je genieten van onder andere Frank Evenblij, Arno Arts, een optreden van Henry Huijsmans en een mystery guest.

Kaarten voor deze avond kosten € 15,00, Sarto biedt deze kaarten aan zijn leden aan voor € 10,00 per stuk.

Een leuke avond voor bijvoorbeeld een teamuitje of een ontspannen avond met je voetbalvrienden.

Wil je via Sarto kaarten aanschaffen, stuur dan een mail aan onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl) en maak direct het entreebedrag over op de bankrekening van Sarto (NL79INGB0001103137), onder vermelding van "Willem II Champions League avond".

Kaarten bestellen kan tot en met vrijdag 15 maart. De kaarten worden na 18 maart onder de belangstellenden verspreid.

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.