Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

07

feb

Trainersnieuws bovenbouw jeugd

Tijdens de winsterstop heeft Antal Tooten aangegeven dat hij na dit seizoen Sarto gaat verlaten. Antal heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en zal het komend seizoen overstappen naar SC ’t Zand. Hij zal daar het tweede elftal onder zijn hoede  gaan nemen. Onder de leiding van Antal heeft de JO19 groep stappen gemaakt en wij bedanken Antal voor zijn inzet en vakmanschap!
 
De technische commissie is blij dat we voor komend  seizoen een goede opvolger hebben gevonden. Conrad Horsten, de huidige hoofdtrainer van JO17-1,  zal komend seizoen doorschuiven naar de positie van hoofdtrainer van de JO19-1. Conrad is op dit moment bezig met een goed seizoen bij de J017. Deze groep promoveerde vorig jaar naar de 3e divisie.
 
De JO15-selectie zal ook komend seizoen onder leiding staan van  Jack van Zundert en Paul van Ligten. Op dit moment lopen er nog gesprekken voor een derde trainer voor deze selectie. 
 
Ook zijn we blij dat Max Toemen, naast zijn eigen voetbalactiviteiten binnen de selectie van Sarto, als hoofdtrainer van JO13 werkzaam blijft binnen de jeugdafdeling.
 
Binnenkort meer trainersnieuws.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

21

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.