Terechte remise Sarto 1 (1-1)

Sarto en Voab hebben op een zonnig sportpark Westend de punten samen gedeeld. Dit was een terechte afspiegeling van de verhoudingen binnen de lijnen.

In de eerste helft waren de kansen schaars. Beide teams werkte hard en kwamen tot een aantal kleine kansen. Ruststand 0-0.
Na de thee pakte Voab vrij snel een 0-1 voorsprong toen een strafschop van Joran Beerens goed werd binnen geschoten. Sarto ging daarna op zoek naar de gelijkmaker. In de 70ste was daar de verdiende gelijkmaker toen een tweede strafschop, nu voor Sarto koelbloedig door Tim werd benut 1-1.
In de laatste fase ging het duel nog aardig op en neer maar er vielen geen doelpunten meer.

Sarto handhaaft zich in de top 3 en gaat zich donderdag melden in Zundert voor de volgende competitie wedstrijd: aanvang 14:30 uur.

Sarto en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 moet iedere organisatie, en dus ook Sarto, voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg de AVG. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU), de Wet op Bescherming van Persoonsgegevens (WBP) geldt dan niet meer.   De AVG zorgt onder meer voor: - versterking en uitbreiding van privacy rechten; - meer verantwoordelijkheden voor organisaties; - dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacy toezichthouders, zoals de    bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.   Het bestuur van Sarto neemt deze nieuwe wetgeving heel serieus en is gestart met de inventarisatie van de eisen waar we ons aan moeten houden en de stappen die we moeten ondernemen om dat te kunnen doen. We maken daarbij gebruik van een stappenplan van de Stichting AVG voor verenigingen, welke door de KNVB en door NOC*NSF is voorgesteld.   Als we alle stappen doorlopen hebben en de benodigde maatregelen getroffen, dan ontvangt Sarto een AVG-verklaring, die aantoont dat we voldoen aan de nieuwe wetgeving. Parallel daaraan hebben we al een verwerkersovereenkomst afgesloten met onze belangrijkste gegevensverwerker, SportLink.   Mocht u vragen hebben over dit onderwerp of van mening zijn dat Sarto ergens tekort schiet op het gebied van de bescherming van uw persoonsgegevens (of die van uw kinderen), neem dan contact op met onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl).